Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luuuuuzer

w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem.

Polecane posty

Gość luuuuuzer

dziewczyny dla mnie też nie ma.

Gość słucham jest !
anapisze tak! Praca jest ,tylko nie ma odpowiednich rąk do tej pracy! Bo nie potraficie [pracować , jesteście brudasami , nie docieraja do was prosby od ierownictwa , bo wy nie rozumieci i sie mnie dziwcie że nie ma pracy!l Checes to moge Cie zatrudnić ale pod jednym warunkiem będziesz uczciwie sumiennie nienagannie pracować. A wynagordzenie będzie duzo wyższe od średniej krajowej

Gość sieroty dfgt
wykształcenie, ludzi o czym wy piszecie jesteście totalne głąby :) wspólczuje firmowm kóre was zatrudnią

Gość luuuuuzer
dziadek mnie utrzymuje

Gość :D :D
hahhahha ;p zamiast na jaja ten temat brac to kazdy oburzenie xD troche dystansu ;))

Gość life is brutal.........
a co ja mam powiedzieć?:o z wykształcenia jestem konserwatorem baniek mydlanych w stopniu magistra inzyniera, teraz sie doktoryzuje w tej dziedzinie:o jestem pozbawiony przyszlości😭

Gość praca jest dla solidnych
"słucham jest" ma rację, wypowiadał się gość na jakimś forum odnośnie pracy. Chciał dać pracę komuś młodemu, nawet normalny zarobek jak dla początkującego po studiach, bo proponował chyba 2500 na rękę. I co opisywał , otóż 1szy z młodych całymi dniami gadał na gg ze swoją laską. Więc go wylał. Drugi pierwszy dzień przyszedł punktualnie, następnego się spóźnił i kolejnego też o godzinę. Kolejnego dnia walił gorzelnią. Więc też go wylał. Trzeci nie umiał napisać jednego pisma bez 5ciu błędów ortograficznych i zero stylistyki. Pisał oferty do podwykonawców, więc pracodawcy brakło cierpliwości w końcu w poprawianiu i też go wylał. Na koniec facet napisał, że zatrudnił gościa około 50tki i jest z niego bardzo zadowolony. I zakończył wypowiedź "pozdrawiam młodych". I to na tyle o młodych co studia dopiero co skończyli i albo by chcieli w pierwszej pracy zarabiać 5tys na rękę, albo nic nie robić i siedzieć na necie cały dzień, albo po prostu są zwykłymi głąbami.