Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna164

Dietetyk-Kraków

Polecane posty

Gość Joanna164

Witam, Czy ktoś może polecić mi dobrego dietetyka z Krakowa??

Gość traszka99
tak, polecam Ci dr Dominikę Wnęk. bardzo miła i profesjonalna dietetyczka, pracuje w fizjomedzie ;)

zamiast do dietetyka wolałabym jechać na wczasy odchudzające. jedzonko podane pod nos, regularne treningi, zabiegi... w primaverze coś takiego mają. a jeśli chodzi o zwykłą wizytę u dietetyka...hm, dziwnym sposobem moja koleżanka dostała "indywidualnie dopasowaną dietę", która była identyczna jak dieta która otrzymała od tej pani jej mama pół roku wcześniej :D

Gość tamara29
Polecam dziewczynę, która przyjmuje na Zamoyskiego 24. Udało mi się zrzucić prawie 12 kilogramów przez 4 miesiące, więc nie wierzę w 7 dniowe turnusy odchudzające. Dla zainteresowanych podaje adres jej strony http://www.dietetykwkrakowie.pl

Gość sylwiaLat
Ja nie tak dawno korzystałam z planu żywieniowego ze strony www.trener-dietetyczny.pl . Tutaj takie specjalne diety dla osób, które chcą schudnąć przygotowuje Łukasz Bodura, trener personalny z dużym doświadczeniem. Warto spróbować u niego ;)

Gość ferr
Dużo udało mi się zrzucić dzięki pomocy dietetyków z Naturhouse z oddziału w Krk na Ruczaju ( ich profil na fejsie -www.facebook.com/naturhouse.krakow.ruczaj?ref=aymt_homepage_panel). Postęp był na poziomie – 1kg tygodniowo tak średnio. Odpowiednie tempo, bezpieczne dla organizmu. Duże spadki wagi mogą się szybko odbić problemami ze zdrowiem, także przestrzegam przed takimi super dietami.

Gość gość
Pani Karolina Kozak, przyjmuje w punkcie przy ul. Kościuszki 68. Ja z niej byłam bardzo zadowolona. Uprzejma, konkretna w swojej pracy i bardzo zaangażowana.

Gość gość
Ja polecam Panią dr Krystynę Pogoń. Najlepsza w branży. Sympatyczna, konkretna i bardzo zaangażowana w to co robi.

Gość gość
Dietetyk w Centrum Sport-Med, z p.Anią mam kontakt od dawna, pomogła mi bardzo wyganiając lenia, który we mnie siedział. teraz przyjmuje na Krowoderskiej 17

Gość gość
Polecam Panią dietetyk Anię Kędziorę. Pracuje na Chmieleńcu 2b/8 Kraków Ruczaj. Od lat próbowałam pozbyć się dodatkowych kilogramów i w końcu udało się to dzięki pomocy Pani Ani. Najważniejsze było dla mnie jej fachowe i indywidualne podejście oraz cotygodniowe kontrole zakończone odpowiednią motywacją. Przy kolejnych spadających kilogramach dodatkowa motywacja przestała być już konieczna :)

Gość zeeesss
Miałem okazję poznać pana doktora pół roku temu i od razu zrobił na mnie dobre wrażenie. Człowiek z dużą wiedzą, a przy tym potrafi porozmawiać z pacjentem w zrozumiały sposób, bez tego medycznego języka, który dla nie był zawsze denerwujący jak rozmawiałem z lekarzami. Pan Kuśmider leczy mnie z otyłości, a przez to całe efekty leczenia przekładają się też na lepsze wyniki badań krwi, ciśnienia, ekg itp.

Gość gość
Sprawdzony fachowiec - http://revision.com.pl/ Ale to najlepiej iść i z nimi bezpośrednio pogadać. Generalnie to nie ma żadnej reguły, wiele zależy od was, bo to, że ktoś wam wszystko opisze jak należy, niczego nie oznacza.

Gość gość
Polecam Panią Dietetyk Iwonę Smoter :) Bardzo sympatyczna atmosfera , a przy tym profesjonalne podejście do każdego klienta. http://www.dietetyk24.com

Gość gość
Polecam Panią Alicję Golonkę "Proporcja", przyjmuje w Mogilanach (rynek) i w Skawinie , mój mąż 1,5 miesiąca na diecie, spadł z 100 kg do 89kg. Fajna dieta, posiłki smaczne i proste. Bez żadnych działających "cuda" suplementów.

Gość gość
W Krakowie bardzo dobrym dietetykiem jest pani Joanna Perun. Bardzo duża wiedza. mi układała dietę. Nie jem jakoś wiele mnie, za to o określonych porach, określone posiłki. Nie jestem głodna, mam dużo energii a kilogramów coraz mniej!

Gość gość
Na pewno dietetyk jest dobrym pomysłem. U specjalisty masz pewność, że dieta jest dobrana pod Ciebie, a nie uniwersalna, czyli dla nikogo. Ja współpracuję z panią dietetyk online przez portal www.e-poradnia.com . Bardzo wygodne rozwiązanie, oszczędzam na czasie, nie jeżdżę nigdzie po gabinetach, wystarczy mail, telefon, czy Skype i mogę z kobietą się skonsultować.

Gość julka822
Nigdy nie lubiłam swojego ciała, ani swojej wagi, ale cały czas brakowało mi motywacji. W końcu jednak i ona się znalazła - ślub. Chciałam wyglądać pięknie w tym dniu. Do dobrego dietetyka trafiłam w krakowskiej klinice SCM estetic. Pani Katarzyna Turek jest moim aniołem. Zajęła się mną idealnie i pomogła zrzucić 11 kg. A ślub już za 2 miesiące!

Gość Magdalena Kor. 2921

Z mojego doświadczenia najważniejsze jest samozaparcie. Dobre wytyczne i przepisy to tylko dodatek. Mimo, wszystko dobrze mieć kogoś kto pilnuje i dopytuje jak idą postępy. W moim przypadku sprawdziła się dietetyk Iwona Barzyk https://dietetykwmiescie.pl/ Polecam wszystkim.

Gość Myszka

Mi się ostatnio zaczłęy problemy z wagą, ale obliczyłam, że bardziej mi się opłaca ogarnąć 2w1 czyli dietę pudełkową  (u mnie optimal fit) - bo jest się pod opieką dietetyka, poza tym dostaje się zbilansowane posiłki, których NIE TRZEBA GOTOWAĆ. wszystko co do szczęścia potrzeba

Gość Adam

Osobiście polecam Panią Justynę Luty z www.nutrigreen.pl przyjmuje w Krakowie na Nowej Hucie :)

Mimo iż jeszcze długa droga przede mną to dzięki Pani Justynie dieta nie jest katorgą a wręcz przyjmnością. :)

Ja polecam https://luxdietetyka.pl na kamieńskiego. Miałam 15kg nadwagi i cukrzycę 2go stopnia,  z pomocą dietetyka klinicznego schudłam 🙂 raz bylo lepiej raz gorzej wiadomo ale poprawiły mi się znacznie wyniki badań i uwierzyłam w siebie że mogę w koncu wygrac tą nierówną walkę.