Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnikKLEBUSZEK

Zostawiła mnie dziewczyna

Polecane posty

Gość zazdrosnikKLEBUSZEK

czesc mam problem zostawila mnie dziewczyna po klutni, rozlaczylem sie poszedlem na papierosa a tu wiadomosc ze zyczy mi powodzenia z dziewczyna idealna czyli zerwala , jestem zazdrosnikiem ona zawsze ma jakichs koleguw poszla na studia i sie poklucilismy gluwnie z mojej zazdrosci pisac do niej nie chce pierwszy bo ostatnimi razy to jaz nia rozmawialem jak odchodzila . nie rozumiem dlaczego tak sie stalo ja zrezygnowalem z kolezanek nie poznawalem nowych bo mialem dziewczyne nie chcialem zeby byla zazdrosna pracuje za granica niestety, moze to troche psulo nam w zwiazku nie chce sie odzywac do niej pierwszy chyba zostaje mi czekanie jesli bedzie zainteresowanie tematem opisze to szerzej zeby bardziej zobrazowac nie wiem co dalej ;/ bardzo mi na niej zalezy az chyba za bardzo sory za bledy

Gość zazdrośnik KLEBUSZEK
postanowilem sie do niej nie odzywac jak sie ona odezwie to wtedy bedziemy gadac wkonu to ona zerwala ;)

Gość cicho cicho cichosza
nie odezwie sie...

Gość rfrgf
kłutni,koleguw,pokłuciliśmy?człowieku przez te błędy aż nie da się czytać,kup sobie słownik

Gość zazdrośnik KLEBUSZEK
odezwala sie jest juz ok a co bo bleduw to niema sie co doczepiac chodzi o sens wypowiedzi ;)