Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boff

Kiedy koniec mm

Polecane posty

Gość Boff

Witam Ostatnio zastanawiałem sie kiedy całkowicie odstawić mm? Synek pije tylko rano i na noc ma 16 miesiecy

Gość Boff
Żadna z mam sie nie wypowie?

Gość moja córka
ma 2l2m i podaję modyfikowane wieczorkiem. Mam zamiar do wiosny, a potem już tylko krowie.

Gość autorko
poki chce pic niech pije takie jest moje zdanie bo w mm jest duzo wiecej np. zelaza niz w krowim mleku

może pić dotąd dokąd ma ochotę , mój synek przestał w wieku 6 mies i mielismy wielki problem - przyspieszone rozszerzanie diety aby nie brakowało mu odpowiednich składników i wczesne wprowadzenie produktów mlecznych tzn mleka krowiego , serków , jogurtów

Moja corcia pila do ukonczenia dwoch lat na bilansie pani kazala juz zaprzestac i do tej pory pije rano i wieczorem swieze ze sklepu2%. Nie przegotowuje bo jest ono pasteryzowane wiec tylko do butelki wlewam i do mikrofali.

teoretycznie "nasi" doradzają do 3 lat, piszę nasi, bo w innych krajach np. USA zalecane MM jest do 12 msc życia dziecka. U mnie to wygląda tak, że synek ma 20 miesięcy i pije rano jedną porcję i wieczorem drugą z dodatkiem kaszy; jeśli je mleko z płatkami to już z mlekiem krowim, 3 %; niewiele tego zje, ale coś tam popije. Do naleścników też dodaję mleko krowie. Ale póki synkowi smakuje mm, to mam zamiar mu jeszcze dawać.