Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MariannnnA

a co jeśli on znowu przytyje jak kiedyś? Brzydziłabym się nim...

Polecane posty

Poznaliśmy się w klubie ale to ja do niego zagdałam. Co prawda wypiłam kilka drinków ale tak mi się spodobał, że po prostu zaryzykowałam :). Jesteśmy razem 3 miesiące na początku myślalam, że jest jakimś fanem sportu i zdrowego odżywiania 2 razy w tygodniu siłka, a jak już nie idzie na siłkę to rower wieczorami (nawet ja z nim kilka razy jeździłam) basen, studia, praca... tyle zajęć dawał sobie radę ze wszystkim podziwiałam Go, że ma czas na zainteresowania itd a jego styl życia też mnie zaskakiwał jak na 23 letniego faceta... Na śniadanie tylko ciemne pieczywo, pomidor, obiad warzywa ewentualnie gotowany kurczak lub ryba o 17 kolacja i to jakieś musli kiedyś chciałam wyciągnąc go na pizzę to powiedział, że nie lubi takich rzeczy i nic takiego nie zje a dziś zrozumiałam dlaczego... Wszystko musi mieć ugotowane na parze praktycznie nie soli, nie słodzi... Dziś byłam u niego, kochaliśmy się a potem zasnął i nie chciałam go budzić więc siedziałam sobie na kompie nie wiem co mnie skusiło żeby oglądać fotki ale załamałam się... Zdjęcia ze studniówki miał tylko z takich starszych gdzie wyglądał jak beczka oblech po prostu był cały okrągły, nosił okulary co prawda ładna buźka i męskie rysy twarzy były ale po prostu aż mnie cofnęło. Pitem zaczęliśmy o tym gadać okazało się, że schudł 35kg... Byłam w szoku. Oczywiście nie powiedział mi bo się wstydził i tak sobie pomyślałam jak kiedyś będziemy małżeństwem i nie będzie mu się chciało dbać o siebie jak kiedyś to wtedy od razu przytyje nie wyobrażam sobie żeby jego mięśnie zamieniły się w tłuszcz po prostu mnie od niego cofnęło....

Gość ghfrtfugfh
albo mi się wydaje... albo go nie kochasz

Gość a co mi tam!
no jest duza szansa ze tak bedzie, nie sadze zeby byl do konca zycia na warzywkach, no ale moze...

Gość po godzinach...
ile masz lat?

Gość adfddd333
Twoja sytuacja to jakbym słyszała historię Davida Elmore'a Smitha. Tylko że on schudł dużo więcej... Ważył 650 funtów to jest 294,84 kg. Schudł 181,44 kg... Niestety później znów przybrał na wadze i teraz ma jakieś 530 funtów... czyli 240,4 kg. Też miał dziewczynę w czasach chudości a potem go zostawiła bo za drugim razem nie może schudnąć...