Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodajnowytemat1990

doradźcie...jak GO...

Polecane posty

Gość dodajnowytemat1990

Więc...spotkałam go dwa lata temu potem po roku czasu znów raz w tym samym miejscu.W tak długim czasie tylko dwa razy ale wystarczyło żeby został gdzieś w mojej głowie.Zerkałam na niego na portalu co się okazało on na mnie też i jeszcze szukaliśmy siebie u tej samej znajomej.Ja z ukrytego i on więc nie wiedzieliśmy. od miesiąca piszemy...prawie dzień w dzień.Mogłoby się wydawać że tematów mamy mnóstwo,myślimy w wielu sprawach podobnie ile razy dosłownie wyjmujemy sobie słowa z ust.Czasem dzwoni. I zaczyna się problem bo w końcu chcielibyśmy pogadać...osobiście. Zauważyłam że i w tej kwestii myślimy podobnie tzn po rozmowach a raczej pisaniu mamy wrażenie jakbysmy się znali na wylot,w pewien sposób ciągniemy do siebie ALE nie chcemy się sobą rozczarować w realu.Jak wyglądały Wasze pierwsze spotkania?Wiecie o co chodzi boje się że nastąpi ta cholerna cisza a potem już jest jak jest.Chciałabym żebyśmy robili coś szalonego coś co go na chwile odciągnie od życia codziennego...Jak go zaintrygować jeszcze bardziej?

Gość dodajnowytemat1990
bo nie wiem czy lepiej do niego jechac pociągiem czy pksem?

Gość dodajnowytemat1990
no śmieszne naprawde...