Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada-09

Problem z chłopakiem -.- odpowiesz?

Polecane posty

Gość ada-09

Jesteśmy w III gimnazjum. Sprawa jest krótka. Jestem artystką. Jestem bardzo wrażliwa uczuciowa i trudno mnie zrozumieć. Każdy mój związek albo przyjaźń ma ten sam schemat. 1. Radość i podekscytownie u obu stron 2. Dogadywanie się - znalezienie w sb bratnich duszy 3. Spędzanie razem czasu 4. Moja radość i podekscytowanie ciągle trwa i staram się, 2 osoba zawsze się zamyka i stawia mur 4. Pretensje ze str. 2 osoby do mnie 5. Pogodzenie się 6. Dalsze kłótnie i wyrzuty 7. Koniec znajomości 8. Powroty ale już nie z taką siłą ja na początku Właśnie teraz jestem na etapie 4-5 z moim chłopakiem. Boje się, że go strace. Ciągle się staram o niego ale on się zamyka... nie wiem... myślę że po prostu jak ja przestane się starać to on zauważy że się nim nie interesuje i sam się o siebie upomni. Nie wiem już co robić. Podobno artyści to samotnicy. Ja potrzebuje miłości i przyjaźni bo bez niej nie potrafię normalnie funkcjonować. Chłopak chciał abym mu dała chwile powietrza i gdy on gadał z kolegami to ja gadała z koleżankami z klasy -.- i tu rodzi się problem. Otóż jestem z niektórymi w wieloletnim konflikcie i on tego nie rozumie. Udało mi się poczynić jakieś postępy aby spędzić trochę czas z dziewczynami. Ale on ciągle gada z chłopakami i tym sposobem zaniedbuje mnie. Bardziej mu zależy chyba na kolegach niż na mnie bo wcześniej zanim nie zostałam jego dziewczyną po prostu ich za bardzo nie miał. :/ on zaniedbuje nasz związek. Na przerwie stwierdził że gadam jakieś głupoty a ja pytałam o jego rodzine bo miał kłótnie - martwie się. On chyba tego nie widzi :( ciągle się w niego wpatruje z miłością z uczuciem, żyje jego obecnością. Żyje nim. Gdy go nie ma jestem jak zombie i nie wiem co mam ze sb zrobić. jestem w potrzasku -.- nie?

Gość grrrom
nie zamykaj faceta w złotej klatce i zrozum, że on chce mieć innych znajomych oprócz Ciebie

Gość ada-09
no wiem ale to nie znaczy ze musi mnie odrzucac :P

Gość domi nika
15 lat i związek???? jesteś pewna, że wiesz co oznacza to słowo? Poza tym to przede wszytskim naucz sie sama spędzać czas a potem szukaj chłopka, bo nawet w dorosłym życiu facet nie będzie obok Ciebie 24h na dobę.

Żyj swoim życiem i daj mu żyć. Osaczasz tego chłopaka, prędzej czy pózniej ucieknie od ciebie. To nie jest twoja własność. Dziewczyno macie po 15 lat, świat nie kręci sie tylko wokół ciebie.