Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilotaż myśliwski

zobaczcie jacy kosmici zyja na tym swiecie

Polecane posty

Gość pilotaż myśliwski

mam kolezanke, skonczyla studia wlasnie,ma obecnie 24 lata, nie pracowala nigdy, (3 tygodnie w sklepie odziezowym, ale rzucila to, bo to nie dla niej). ma dzianych rodzicow, ktorzy nauczyli ja nieswiadomie, ze pieniadza sie nie szanuje i zawsze ktos jej da. ogolnie to dobra dziewczyna, tylko strasznie prozna, dostajac od rozicow 2 tys miesiecznie kieszonkowego, narzekala ze na to czy tamto nie ma. poznala faceta 30letniego, pol roku pozniej byli zareczeni, a w te wakacje wzieli slub. facet jej to jakis niedorajda zyciowy. majac 3 dychy na karku , nie mial ani grosza na koncie, pracowal zawsze dorywczo, albo za granica, tak samo rozrzutny jak i ona. wesele zaplacicli rodzice dziewczyny (byliprzeciwni temu zwiazkowi wlasnie przez to, ze ten chlopak taki nierozgarniety), wydali na impreze 60 tys., wzieli kredyt na siebie by kupic mieszkanko corci i jej mezowi i aktualnie splacaja raty kolo 1500 miesiecznie (no bo chlopak zarabia jakies 1500 obecnie...), dziewczyna nie pracuje dalej. z wesela uzbierali kolo 40 tys za co wyposazyli to mieszkanie. a owa kolezanka narzekala osatnio, ze nie starczylo im na wielkie lustro ze swiatelkami... masakra! dziewczyna dalej dostaje kieszonkowe od rodzicow, bo by nie miala zyc za co. mowi, ze oby sie nie trafila szybko ciaza, bo jej mezus nie utrzyma dwoch osob nawet teraz. a najlepsze jest to, ze owa kolezanka bardzo przezywa fakt, ze NIC jej nie zostalo z kasy slubnej dla siebie... ja oczy wywalilam i ze jak to?? kobieto, mieszkanie masz SWOJE. nowoczesnie urzadzanie na strzezonym, nowym osiedlu. a ona ze " no...ale myslalam ze mala rundke po sklepach zrobie". rece mi opadaja. po co tacy ludzie biora slub? przeciez to dzieci, bawiacy sie w doroslosc....pasozyty. ta laska - uwierzcie mi- jest taka kochana. mila, ma serio dobre serce, mowila mi np ze jej slub to bajka, a jej mezus to ksiaze :P masakra... jej zainteresowania przez studia polegaly na kosmetykach i kolekcjach ciuchow w sieciowkach. a studiowalam z nia 5 lat....jak mowilam ze odkladam kase np na denstyste, to robila oczy jak 5 zloty....

Gość fuuuuuiiiiiiiiiii
Obok prawdziwych kosmitów to ta laska nawet nie stała.Jest pusta i tyle.Bez urazy....ale znam większych "hardkorów"