Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czereśnia żółta

mężatki , co robicie gdy wasz mąż spojrzy na super zgrabną laseczkę ?

Polecane posty

Gość czereśnia żółta

z jędrnym ciałem i dużą młodszą od was ? obrażacie się na niego i przefilujecie jego telefon ? co robicie żeby czasem od was nie uciekł ? :D🖐️

Gość gg34
mój (przynajmniej przy mnie) jakoś się specjalnie nie ogląda nigdy,ale ogólnie wkurza mnie to ,że faceci to wzrokowcy i wystarczy im kawałek nogi w mini pokazać,a oni juz jak szpak w picke;/

Gość czreśnia żółta
mój ma moje pozwolenie bo dawno by już ze mną grubą nie był a i by mu nie stanąl gdyby się na te laski szczupłe nie napatrzył

Gość xxxxxxxxxxxxx66666
hmmmm lepiej sie spytaj czy taka laseczka by go chciala? za ktora sie oglada:D

Gość gadaj zdrów
najczęściej to ja pokazuję mu zajebiste wg. mnie laski. mówię mu: zobacz, ale ma piękny cyc albo nogi, a czemu ja takich nie mam? :) często ma inny gust niż ja

Gość hahh
A ja tak mam że sama się oglądam za fajną dziewczyną.Mój mowi,że chyba jakieś ukryte ciagoty do tej samej plci mam:PAle nie,jak ładne ,zgrabnei estetyczne ,to zawsze można popatrzeć i to bez zazdrośći.A facet też niech sobie popatrzy tylko tak normalnie,bez pożądania ,bo to własnie by mnie zabolało.

Szkoda mi was kobiety. Zapuszczone, nie dbają o siebie, pól dnia na kafe i drżą na myśl o młodszych. Zamiast siedzieć przed kompem to rusz dupę na siłownię. Idź do kosmetyczki, fryzjera. Od razu Ci sie podniesie samoocena.

Gość hahh
zresztą...facet zawsze będzie patrzeć,a malolata prowokować,ale niech to robi w taki sposób żeby nie urazić partnerki.

Gość gwiazda821
wiadomo, ze zawsze bedzie ladniejsza od nas.nie gramy przeciez w romantycznym filmie gdzie facet jest zapatrzony w jedna kobiete. wam nie zdarza sie zwrocic uwagi na jakiegos faceta idacego ulica?? watpie! to przeciez normalne.

Gość a ja nie mam nic
przeciwko, ponieważ to że popatrzy to nie znaczy że odrazu w łóżku z nią wyląduje, poza tym mi rownież zdarza się patrzeć na przystojnych facetów na ulicy

Gość hahh
A dlaczego zaraz zakladasz ,że jak facet patrzy na boki ,to ma obok siebie kocmoucha? Nie zawsze tak jest.Nieraz ,to co zakazane jest bardziej pociągające od tego co się ma.A nieraz dopiero po stracie docenia się to co się miało.Rożnie to w życiu,a facet ,to tylko facet :P

Gość może faceci kiedyś dorosną
facet to....tylko facet. niech sobie patrzy, ja też czasem patrzę i co?

Gość kuallalumpur
jak patrzy to znaczy ze jeszcze facet z niego , jak sie nie ogląda to juz pociechy z niego nie będzie :)

Gość odpuszczammm
jebie mu w pysk ostrego liścia, wyzywam od kurwiarzy, a tęj lasce sprzedaje kopa w dupe i mówie: wypierdalaj kurwo :D

Gość drwerwwerwr
A ja nie lubie tego, kiedy moj facet patrzy na inne!! Moze i mam kompleksy, ale jak sie ich nie nabyc, skoro ja mam byc jego jedyna najpiekniejsza najlepsza a tu oczy na inne... Najgorsze jak nie tyle co spojrzy, ale bezszczelnie patrzy w oczy, szuka tego kontaktu .. wzrokowego. Chcac nie chcac robia sie kompleksy.. Ja nie mam potrzeby rozgladania sie za innymi, skoro mam faceta- jest dla mnie najlepszy... i tego oczekuje od partnera.

Gość kredka bambino
A wy nie patrzycie jak jakies fajne ciacho przechodzi obok was? Prosze was:o to juz popatrzec nawet nie mozna?? Moj patrzy na fajne laski, nie oszukujmy sie, ale ja tez lustruje przystojniakow. Co nie znaczy, ze od razu bym sie na takiego rzucila

Gość ankablanka
zamiast wymyślać prowokujące posty, weź sie lepiej za siebie autorko. od klikania nie schudniesz, co najwyżej worków pod oczami dostaniesz. facet jak facet, wzrokowiec, zawsze będzie się oglądał za ładnym widokiem. byle by to robił taktownie:) sama lubię popatrzeć na zadbana kobietę, chyba nic w tym dziwnego. nie ma co przeżywać na kafe, tylko trochę popracować nad sobą.

Gość drwerwwerwr
Ok. Spojrzec mozna, wiadomo. Ale nie przygladac sie przez okreslona ilosc czasu i czekac az panna z naprzeciwka spojrzy mu w oczy... Po co to??

Gość bzykubzykubzyk
po to zeby sprawdzić swoja meskość , instynkt zdobywcy zawsze działa :D