Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam doła jak stodoła

rodzina,maż a ja tesknie za...

Polecane posty

Gość mam doła jak stodoła

sluchajcie, tu pytanie do kobiet/mężczyzn mających już dom,rodzinę, stabilną wydawałoby się sytuację życiową. Ja tak właśnie mam. Męża od 6 lat, 2 dzieci i ... tęsknię za byłym chłopakiem. Wiem,że to głupie. Dziwne. Nie na miejscu. Ale tak właśnie jest, tęsknie za facetem z któym byłam ponad 10 lat temu. A co śmieszniejsze, nie mamy już ze sobą kontaktu. Czasem przypadkiem się spotkamy, powiemy sobie cześć. Oszalałam chyba, mam wyrzuty sumienia.

Gość Powypadkowa aaa
To nic zlego, a wrecz przeciwnie, bylas kiedys z czlowiekiem ktorego kochalas, tesknisz za nim, bo nie masz czasu dla siebie, z nim go mialas:)Ja w piatek moglam stracic zycie, widzialam cale swoje zycie, tez eksa, ale najbardziej myslalam o synku i mezu, ja tez myslalam, ze mnie to nie spotka.

Gość Tomtom
Moja żona ma tak samo nie doceni tego co ma dopóki nie straci.

Gość powiem ci jako facet
tak, oszalałaś, a powiedzenie mojej poprzedniczki, ze to nic złego jest zwykłym kur...stwem. Jak to powiedział jeden ,,klasyk,, ,,... nie nazywajmy szamba perfumerią... ,, i już. Rada jest Jedna, uwolnij męża i bieeeegnij szybciutko do tej swojej miłości. NIe będę truł Ci o przysiędze małżeńskiej, ale UWIERZ mi lepiej dla męża i dzieci będzie jak ich uwolnisz i zajmiesz się swoją WIELKĄ miłością... acha i zostaw dzieci, bo niby z jakiej racji miałabyś pozbawiać ich tego, kto kocha waszą rodzinę, bądź wolna... i zakochana... przecież tego chcesz. Po okresie zabawy będzie obudzenie, ale co tam... teraz liczy się Twoja tęsknota... Powiem Ci jedno, byłem w takiej sytuacji, bolało bardzo.., ale wiesz czego naaajbardziej żałuję? Tego, że zgodziłem się na powrót,... dla dobra dzieci, choć one oficjalnie tego nie chciały, ale moim zdaniem nie chciały się do tego przyznać... Baw się dziewczyno, przecież musisz czerpać z życia pełnymi garściami... należy ci się, czyż nie... Boże, co za małpa...

Gość zapytajkaa
tęsknij jak jestes głupia...