Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w tych czasach studia to GGGG

Ja nie mam studiów :) a mam świetną prace

Polecane posty

Pracuje w agencji reklamowej. Pracuje w dziale dla kreatywnych za 10 tysięcy miesięcznie :)

Gość fjyjyy
a jakie masz wykształcenie? i jak się tam dostałaś?

Mówiłem że studia nic nie znaczą :) A praca :) po znajomośći, dziadkowie którzy mają znajomości załatwili mi tą prace :) Ja mam ogólniak i nie mam nawet matury :D

Gość fjyjyy
jakie masz osiągnięcia w tej pracy? cóż kreatywnego wymyśliłeś? pochwal się

Gość Meleńka 88
w tych czasach studia to GGGG - no to super! Gratuluje!:D Ps: ale Maturkę wg mnie powinnaś/powinieneś zrobić bo w tych czasach nie ma nic pewnego ... :( Niestety

Gość etewhwjh
No tak praca po znajomości to wiele wyjaśnia.

Gość fdfdgfhgj
i tak zdechniesz i robactwo cie zeżra, chocbys zarabial milion misiecznie 🖐️

Gość szczerbata Mariola
Ja nie mam studiów :) a mam świetną prace 12:00 w tych czasach studia to GGGG Pracuje w agencji reklamowej. Pracuje w dziale dla kreatywnych za 10 tysięcy miesięcznie POZIOM PONIŻEJ ZERA:D

Gość kurkowa z makaronem
i pewnie uwazasz ze to duzo:)

Dla mnie wystarczy :) Ale i tak będę pchał się wzwyż :) Wymyślam między innymi hasła na jogurty, piwa, słodycze a nawet na produkty z biedronki :D

Gość fjyjyy
a oprócz tego, jakie masz inne obowiązki?

Gość takie tam duperele nic więcej
Twierdzę, że studia nie są dla wszystkich, jesteś tego najlepszym przykładem :) Niestety nic nie trwa wiecznie więc inwestuj w coś kasę na czarną godzinę

Gość Maraketta
Na cv doświadczenie jest dużo ważniejsze niż wykształcenie wiec na pewno sobie coś znajdzie. W tych czasach cieżko nawet po kilku skonczonych kierunkach o prace jesli sie nie ma doświadczenia.

Gość uladana
Nie wiem czym tu się chwalić. Naprawdę, to olbrzymi sukces dostać pracę po znajomości.

Moim zadaniem w tej agencji jest tylko wymyślanie haseł :) może czasem jakaś papierkowa praca i tyle :) nic więcej. Często jak siedzimy wieczorami nad jakimś hasłem to pijemy kawke lub herbatke i jemy ciasteczka.

Gość juju hjkc
a ja jestem po studiach i zarabiam 15 tys zł

Gość fjyjyy
ile lat już tam pracujesz?

8 miesięcy :)

Dobrze, myśl sobie że ściemniam. No jest ta realna polska rzeczywistość polskich magisterków którzy nie mogą zrozumieć że ktoś niżej wykształcony lepiej zarabia.

Gość fjyjyy
tu nie chodzi o wykształcenie, tylko o to, ile faktycznie może zarobić w takiej pracy świeżo zatrudniony pracownik, przeanalizuj tabele:) nie miałabym uwag, gdybyś napisał, że to firma tatusia:) a moim zdaniem nawet najlepszy znajomy nie zapłaciłby tyle młodemu i niedoświadczonemu

Gość kjdfgreugtf66
ale ci zazdroszcze! ja pracuje w księgowości mam bardzo dużo pracy często bolą plecy i głowa a zarabiam 1000 zł :( ogromna niesprawiedliwość nie chce sie pracować, wysilać i poświęcac za takie pieniądze bo to brak motywacji.

Gość Ja też ja też
Zapomniasz o jednym - studia podnoszą samoocene, pewnosć siebie, dają spełnienie w życiu. Osoby wykształcone nie muszą się chwalić jak ty tutaj, bo osiągnęły w życiu więcej - zdobyły wiedze, któej ty nie masz i nigdy mieć nie bedziesz, przez co zawsze bedziesz od nich poziom niżej, nawet jako milioner.

Gość fjyjyy
bzdura🖐️ znam ludzi, ktorzy ze studiow wyniesli wiedzy tyle co kot naplakal... studia nie daja niczego procz papierka, znajomosci oraz pewnych wskazowek, a juz na pewno nie daja podstaw do chelpienia sie czymkolwiek 🖐️

Gość hahahhha
A właśnie, że dają. ;) Żeby zdać egzaminy trzeba się trochę pouczyć, to że w danym czasie ktos czegos nie pamieta, nie znaczy, że nic w głowie mu nie zostało. Skad ty mozesz wiedziec, czy ktos cos ze studiów wyniósł czy nie, w głowie komuś siedzisz czy co? Lepiej chwalic sie studiami niz np. posiadaniem trójki dzieci i męża - częsta i śmieszna wręcz rzecz