Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna1991

Co o tym myślicie

Polecane posty

Mój chłopak kiedyś mnie już zdradził . Dzisiaj wykrzyczał że jest ze mną z nudów , studiuje w Krakowie i dodał jeszcze, że zdradzi mnie przy najbliższej okazji już w tym tygodniu bo taaam ma pełno dziewczyn które go podniecają nie tak jak ja . Oj przepraszam zę nie waże 40 kilo tylko 53 mam 160 wzrostu i trądzik i małe cycki:( Chce zniknąć...

Gość katarzynkawroclawianka
a czy wiesz,że seks z chudzielcami jest mniej satysfakcjonujący niż z dziewczynami które ważą więcej niż choćby 50 kg? a Czy wiesz,że jesteś kretynką,że pozwalasz sobą tak poniewierać? Chłopak Cię nie szanuje, więc co z nim robisz? a czy wiesz,że masz dopiero 21 a średni wiek kiedy ludzie poznają swojego partnera życiowego wynosi 24 lata? a czy wiesz,że to nie jest ostatni facet na ziemi i masz szanse być kochać , być kochana i szczęśliwa ?

Dzięki za przemówienie do rozsądku:) A niech idzie w trzy dupy do jakieś byle jakiej panny jak na taką go stać i niech się okażę to dla niego jak najgorszą decyzją . a ta panna co mnie z nią zdradził niech przyprowadzi mu bachora ( bo o dziwo jest w ciąży podobno ze swoim chłopakiem) niech do końca życia będzie sam i niech pożałuje kążdego swojego zacowania wobec mnie. A ja jestem głupia jak chuj kurwa że z nim jestem bo moim zdaniem jestem głupią wierną suką jakich mało...

Gość frajerniaZWASityle
masz małe cycki, jesteś gruba, i przede wszystkim masz trądzik i się dziwisz, że nie podniecasz faceta? no sorry ale równie dobrze jakiś żul spod monopolowego móglby się żalić, że nie ma modelki przy sobie.. ta sama sytuacja kobieto, przejzyj na oczy, z chujowym wyglądem nie poruchasz

A wolisz mnieć chłopaka /dziewczyne która /y będzie śliczna/y a będzie miał taki ciulowy charakter jak ''mój wspaniały''chłopak że bedzie cię zdradzał na każdym kroku itp ale bezie śliczny/a ? to się w życiu liczy??

Gość sobiePijePiweeeczko
wazny jest wyglad i charakter, bez jednej z tych rzeczy nie ma już "tego czegoś" :)

a są tacy ludzie że śa idealni z wyglądu i idealni z charakteru? i to przez całe życie?? wygląd przemija i co wtedy ?

Gość sobiePijePiweeeczko
są, znam dwie takie kobiety

Gość Mansfeld
Najważniejszy jest charakter. Jeśli wygląd też znośny - to już pełnia szczęścia... :-)