Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronisia333

Miesiączka

Polecane posty

Witam. Mam okres nieregularny i miałam miesiączke tylko pare razy. Jest październik a ja okresu nie dostaje od kwietnia. Współżyłam z chłopakiem , ale sie zabezpieczaliśmy. Nic nie przytyłam , ważę się regularnie. Moja mama też miała problemy z okresem. Nie chce iść do ginekologa , bo sie wstydze. Czy znacie jakies tabletki na wywołanie okresu bez recepty? Chciałabym dodać , że codziennie robie brzuszki i biegam. Ostatnio boli mnie brzuch w dolnej części ale okres sie nie pojawia. ; / Chcialabym go w końcu wywołać. Proszę o pomoc. I czy przez zerwanie błony dziewiczej mogą być te problemy?

Gość prosisz i masz
jeśli od seksu nie minęło 72h, to możesz zastosować RU486- wywołuje natychmiast miesiączkę, z którą może wypłynąć ewentualne zapłodnione jajo, a nie płód, gdyż ciąża rozpoczyna się ok 5-tego dnia od zapłodnienia. RU486 nie jest tabletką poronną, błędnie niektórzy nazywają wczesnoporonną.. Więcej nt. w necie pod hasłem: fizjologia i filozofia seksu, a dalej świadoma antykoncepcja lub prokreacja. Z tego co piszesz wynika, że minęło już dużo czasu i czeka Cię urodzenie dziecka, albo skrobanka, albo podciśnieniowe usunięcie ciąży, albo tabletka poronna, ale o niej może zadecydować i przepisać na receptę tylko ginekolog.

Gość inggloos
pokaz fotke twojej krwawiacej c*pki.

Gość tak to jestttttt
jak dzieciaki zabierają się za seks, w szkole jest cicho na takie tematy.Ile Ty Weronisiu masz lat i do której klasy chodzisz?🌼

Gość dla dziewic
cyt. I czy przez zerwanie błony dziewiczej mogą być te problemy? HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Po przebiciu błony dziewiczej występuje krwawienie jak przy zwykłej ranie, rana goi się i po problemie.Na okres gojenia się rany wstrzymać się z seksem, gdyż przez nieuwagę może dostać się jakaś infekcja i szybko roznieść się z krwią po organiźmie, grożąc stanem zapalnym i innymi powikłaniami.. Notabene, błona dziewicza nie chroni przed zajściem w ciążę, gdyż jest tam otwór na wydobycie się krwi menstruacyjnej, przez który plemniki, niczym, węgorze, przedostają się do macicy i dalej do jajowodów na spotkanie z jajeczkiem.

Gość do nieletniej..........
cytat: Jest październik a ja okresu nie dostaje od kwietnia. Współżyłam z chłopakiem , ale sie zabezpieczaliśmy. Nic nie przytyłam , ważę się regularnie.. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE W siódmym miesiącu powinnaś być gruba jak bania, a nawet urodzić wcześniaka, zatem skoro nic nie przybrałaś na wadze, to nici z ciąży. Nie lekceważ tego, bo możesz stać się bezpłodną. a to również złe jak niechciana ciąża. Ginekolog może odpowiednimi hormonami uregulować Ci miesiączkę, zatem schowaj wstyd pod kołdrę i wal do gina.