Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

labradorka

co się śni psom ?:)

Polecane posty

musi im se coś śnić , muszą coś przeżywać bo przecież bez powodu nie warczą i nie biegają we śnie ?:)

moja labka leży teraz koło stołu i już gdzieś galopuje warcząc i wzdychając jakby toczyła jakaś cieżką walkę :) Ale i drugi pies - mieszaniec wilczura też biega i kłapie zębami , czasami piszczy przez sen . ciekawa jestem co one śnią ?

Nie mam pojęcia co im się śni,ale mój labrador to czasem chrapie jak cholera...nawet ojciec tak nie chrapie :D

Gość spanielica
Pewnie ich psie historie:) spacer, pogoń za kotem, zabawa z innymi psami. Ciekawa jestem czy np. ja występuje w jej snach:D Mam spanielkę -często śni i "biega" przez sen. Na marginesie -koty też mają sny bo moje często kłapią zębami przez sen lub wydają dźwięki i poruszają łapami.

moją labkę jak nagle obudzić to ma takie nieprzytomne oczy ,że pewna jestem ,ze przez chwile nie wie gdzie jest :)

Gość zamknij zimno bo mi okno
Z waszymi psami/kotami jest coś nie tak. Zwierzętom się nic nie śni są za głupie mózgi mają za małe by wygenerowac sen. Ich życie sprowadza się do prostych prymitywnych czynności. Zjedz, wykupkaj, nogę właściciela wyruchaj. chyba:) ;) :P

Gość moim śni się
napewno żarcie...

Gość biedulka27waw
hehe mój pies czasami nieźle przebiera łapami podczas snu - jakby coś ganiał kota czy gołębia :)

Gość bezdomny Zenek
Nie wiem co im się śni Ale stwierdzam, że moja żonka zachowuje się podobnie podczas snu jak psiak :D