Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12k poznań

co powinna zrobić moja żona ?

Polecane posty

Gość 12k poznań
"debilu to twoja zona ma o tym decydowac co chce robic a nie ty!!!" może ale w granicach tego co zarabia

Gość Oliśka.!!
A co Ci to przeszkadza że ona tylko tyle zarabia? Ciesz się że pracuję a nie siedzi w domu z dupą do góry. A Ty jesteś facetem i powinienieś jej dać normalne życie. A nie wypominać że gówno ma. Ciągle tylko piszesz że Twój samochód, Twoje mieszkanie i Twoje 12 tysięcy. Śmieszny jesteś.

Gość 12k poznań
zastanawiam się czy pozwolić jej nie pracować żeby się nie męczyła w gównianej robocie przy okazji ktoś kto w ogóle nie ma pieniędzy dostanie jej pracę

Gość 12k poznań
jestem jakiś nienowoczesny. normalny facet XXI mówi żonie że jeśli chce jeździć samochodem i mieszkać w mieszkaniu to ma do tego dołożyć 50%

Gość NORMALNY FACET XXI
Nie siedzi w sobotę po południu na kafeterii i nie pyta anonimowego grona o decyzje dotyczące jego rodziny, i jego życia... Żenuła!

Gość MałaaaaMi.....
gdybys ja kochal to wiedzialbys co robic

Gość 12k poznań
dlaczego nie ? po to jest forum

Gość MałaaaaMi.....
gdybys ja kochal to wiedzialbys co robic

Gość xxxxxxxxxxxxx66666
po co z trollem piszecie, toz to maslo maslane jego/jej wypowiedzi

Gość kosoisoi
niech robi! Czemu masz ją utrzymywać? Może się zatrudnić w markecie na nocke tam więcej płacą...

Gość tyty ry
Jak jesteś taki ogarnięty, że zarabiasz 12k, to zamiast patrzeć, jak się żona marnuje na 3 zmiany za jałmużnę, pomóż jej założyć jakąś fajną działalność gospodarczą, gdzie będzie mogła się realizować, zarabiać pieniądze i robić coś co lubi. :D nie wszyscy się nadają do prowadzenia własnej firmy. tu trzeba coś umieć

Gość Zastanowsiedobrze
Jasne ty bedziesz utrzymywal gwiazde przez pol zycia, a jeszcze kiedys jak sie rozstaniecie, to cie poda do sadu o alimenty. Znam duzo takich przypadkow.,dla mnie to jest proste, kazdy powinien pracowac i nie ma obijania sie. Poza tym czlowiek siedzacy w domu po prostu cofa sie w rozwoju.

Gość HakunaMatataS
Piszesz o swojej żonie w tonie rozkazującym: wygonić, kazać.Ta kobieta jest twoją żoną, nie jest krzesłem, który mozesz przesuwać z miejsca na miejsce wg uznania. Coś mi mówi, że Ty w domu to tak naprawdę jesteś pantoflem.

Gość Dżennifer
a czy ona narzeka ze nie lubi swojej pracy?? czy tylko tobie sia tak wydaje,i sorry ale co oznaczy czy mam jej pozwoilc??czy ty jestes jej panem ze laskawie zrobilo sie zal zony i moge jej pozwolic,zreszta jak bys jak kochal i szanowal to widzac jak sie meczy moze bys zaproponowal zeby rzucila to w cholere a nie "pozwolil".....jestes dziwnym czlowiekiem zepsutym chyba przez pieniadz ,,,,,zal twojej zony, ja bym wolala mieszkac u rodzicow ,dokladac te pare zlotych ,pracowac za pol darmo ,jesc chleb z maslem niz byc na twojej lasce......

Gość tyty ry
goń ją do pracy. po co ci darmozjad w domu :D

Gość Zastanowsiedobrze
Tak dzennifer chyba wolalbys po prostu plaszczyc leniwy tylek w domu. Wiele jest takich jak ty, co znajda frajera i ciagna z faceta kase przez cale zycie, a same nie rusza sie do pracy. Praca to nie tylko pensja, ale skladka zdrowotna, kontakty z ludzmi. Pozniej czlowiek przychodzi do domu, w ktorym siedzi calymi dniami taka zona oferma i nie ma o czym z nia porozmawiac, bo jedyne co wie, to jak ugotowac zupe pomidorowa :(

Gość Olinekoli
Lepiej zeby pracowala niz siedziala w domu.

Gość wiercidełko
"od kilku miesięcy zarabiam 12 k na rękę a moja żona (25l) po studiach zarabia najniższą krajową pracując na 3 zmiany. utrzymywać ją czy kazać pracować ? ja 33l" Jeśli chcesz z nią być to powinieneś uzależnić ją od siebie. Im niższy ona ma status względem Ciebie tym lepiej dla Ciebie. Mężczyźnie nie potrzebna ambitna kobieta tylko wierna i chętna zaspokajać potrzeby swojego mężczyzny.

Gość to są szanse, a nie problem
Nie rozumiem problemu. Skoro jest taka komfortowa sytuacja, że z jednej pensji się utrzymacie, to jest to idealny moment na to, żeby żona zrezygnowała z marnej pracy, podniosła swoje kwalifikacje lub się przebranżowiła i poszukała lepszej... Każdy dorosły człowiek powinien mieć zawód i móc pracować, jeśli nie stoi na przeszkodzie temu np. zdrowie. Składki na ubezpieczenie i emeryturę same się nie opłacą, a jeśli Tobie coś by się stało, nie mógłbyś pracować czy zginął w wypadku, to przecież ona zostałaby w tragicznej sytuacji, nie mając pracy od dawna... Nikt nie będzie chciał potem zatrudnić kobiety, która latami siedziała w domu.

Gość powiem ci jako facet
jesteś zwykłym palantem... a dlaczego? Nie pytaj, bo i tak nie jesteś w stanie tego zrozumieć... Boooże co za gnojek

Gość Alicja z krk
Zgadzam się, źe powinna podnieść kwalifikacje. Nic nie jest dane na zawsze i nie wiadomo ile będziesz zarabiał za parę lat. Żona powinna umieć o siebie zadbać. Tak naprawdę utrzymując ją zrobisz jej krzywdę.