Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana mamaa

moja córka zaszła w ciąże a nie chce wyjsc za mąż za ojca dziecka!

Polecane posty

Gość zalamana mamaa

bo go nie kocha. Ma 26 lat tłumacze jej że nie ma pieniędzy jak da sobie rade..Pracuje zarabia 2300brutto mieszka z nami nie ma mieszkania.Z tym chlopakiem spotykała się myslała że uczucie przyjdzie ale jak twierdzi nie przyszło.Chłopak bogaty ma mieszkanie firme....

Gość Wróżka Rozalinda
Moze zaszła w ciążę zeby ciągnąć od niego wysokie alimenty na dziecko. A tobie taki zięć odpowiada, pewnie gdyby byl golodupcem przegonilabys go na cztery wiatry :o

Gość Wróżka Rozalinda
A ten pytajnik to niby do czego? Moze najpierw pytanie zadaj naganiaczko :o

Gość zalamana mamaa
nieprawda.....!!!!! nie mawiałam ją żeby się znim spotykała,ale ona chciała mieć kogoś to dobry chłopak.Zaczela go unikać jak widziała że uczucie nie przyszło strasznie bała się ciązy.Brała tabletki,ale ostatni była zatruta wymiotwała i leki nie zadziałały. Jak już się to stało to uwazam że powinna z nim byc

Gość Petuniaaa5
dobrze, że ja nie mam takiej mamy materialistki

Gość baszarteg ;)
nieh wyjdzie za dziada ciecka hociasz ....geny podobne

Głupia jesteś :o tak samo jak moja matka :o Ona też jak tylko zaszłam w ciążę uparła sie że zaraz musi być slub który był zaplanowany na za rok :o tak dlugo knuła aż w końcu przekonała mojego faceta i ślub odbył sie prędzej. Ale nie o to chodzi bo i tak ślub miał być, tylko jak juz pisałam trochę później, ale chodzi o to że moją matkę nie obchodziło to czy ja chcę czy nie chcę tego calego ślubu :o gdybym wpadła z obcym facetem, którego ledwie bym znała tak samo by sie upierała że ślub ma być :o nie rozumiem jaka to dla Ciebie różnica, przecież ojciec i tak będzie musiał płacić alimenty na dziecko, a jak jest kasiasty to na Twoją córkę też.

Jak możesz żądać od niej żeby jeszcze bardziej się pogrążyła wychodząc za mąż za faceta, którego nie kocha?? Co za matka z Ciebie? Trudno, stało się - zaszła w ciążę. Nie jest już nastolatką, widzę że ma poukładane w głowie bardziej od Ciebie skoro nie chce ślubu. Pracuje, da sobie jakoś radę. Poza tym może podać go o alimenty. Na pewno jest załamana a Ty ją chcesz jeszcze dobić. Tak Ci pilno,że by dom opuściła? Powiedz jej o tym, może pomóż szukać mieszkania. Pieniądze to nie wszystko moja droga. Nie sztuką jest wyjść za bogatego faceta, który będzie jej całe życie wypominał, że go na dziecko złapała. Daj jej samej zadecydować,przecież to Twoja córka do cholery :/

Gość masz naukczke
boże jakaś Ty głupia:O

Gość jjyj
wstyd we wsi bedzie, co?? Chyba to sie dla ciebie bardziej liczy.

Gość jjyj
ale to typowe PRL-wskie myślenie. Bogaty, ma mieszkanie, firme to na pewno dobry chłopak :D