Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DexXxt3R

Zgłoś Czy ona chce czegos wiecej?

Polecane posty

Gość DexXxt3R

Kolezanka z pracy (mezatka) wyslala mi swego czasu na dzien chlopaka esa z zyczeniami radosci, milosci itd. ze znaczkiem buziaka na koncu wiadomosci. Do tej pory miedzy nami byl delikatny flirt, ona dosc czesto pisala pierwsza do mnie esemesy, maile, czy wiadomosci na gg. W pracy, gdy dzwoni do niej maz, a ja jestem obok niej i wychodze aby jej nie przeszkadzac w rozmowie, czesto mowi ze to tylko maz i nie musze jej pozostawiac na osobnosci, gdyby to dzownil kochanek to co innego. Jak traktowac taka relacje? Gdy sie do niej nie odzywam, bo mam zly humor, ona czeka cierpliwie i pyta czy wszystko w porzadku, czy moze mi jakos pomoc. W pracy, gdy do niej nie zajrze jest smutna i pyta dlaczego do niej nie przyszedlem, nie pogadalem, nie zaproponowalem wspolnego wyjscia do sklepu itp. Czy ona chce czegos wiecej ode mnie? Gdy ja dotykam, przytulam, nie protestuje, czasem pojawiaja sie z jej strony aluzje do sfer intymnych.

Gość ludzieeeeeeee
ile wy macie lat ze ona wysyla ci esy na dzien CHLOPAKA??? Gówniarzerinia,zaruchaj i zapomnij!

Gość ludzieeeeeeee
aluzje do ser INTYMNYCH??? Może ci siusiak smierdzi???

Gość DexXxt3R
Nastolatkami nie jestesmy. Ona jest starsza ode mnie o kilka lat. A aluzje do sfer intymnych polegaja na tym, ze ona opowiada o swoich piersiach, swoich preferencjach seksualnych itp. Pyta jakie kobiety lubie, czy zadaje sie z mezatkami...

Gość ludzieeeeeeee
nudzi jej sie maz to sie bierze za mlodszego kochasia.Kazda by z checia wymietosila mlode jedrne posladki.Moze mezowi juz nie staje? Albo jej nie zaspokaja tak jak chce to robi podchody do ciebie. chcesz byc miesem armatnim???To zaruchaj ja. Ile masz lat ze nie wiesz o co kaman?

Gość Wróżka Rozalinda
Jak ci sie nadstawia to skorzystaj i najlepiej wszystko nagraj i prześlij jej mężowi, niech wie z jaką kurewka żyje.

Gość Hulaj dusza
A jak nie jesteście nastolatkami to ty pewnie masz żonę : /???

Gość Petuniaaa5
"kolezanka z pracy (mezatka) wysłała mi swego czasu na dzień chłopaka esa z zyczeniami radosci, milosci itd. ze znaczkiem buziaka na koncu wiadomosci" to faktycznie powód żeby myśleć , że ona coś do Ciebie ma lub od ciebie chce . Śmieszne

Gość Dietetykdd
No koles pizda z ciebie i boisz sie tej kurwki. Musisz miec dobry wyglad ze leci ona. Ruchaj ja poki daje dupy ale emocjonalnie sie nie przywiazuj bo ona cie skrzywdzi a widac ze jestes wrazliwy. Tylko jak ja wyruchasz to mozesz przestac byc soba, morale. Ja bym ruchal i korzystal a potem ja rzucil jak sie znudzi