Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matylda 89

Czy facet mmoze miec za duzego??

Polecane posty

Gość Matylda 89

Witam, od jakis 3 mies uprawialm sex z obecnym partnerem, jest moiom pierwszym. Prawie zawsze boli mnie w srodku :/ dzisiaj rano mial slabsza erekcje i jego penis nie byl w pelnej okazalosci i zauwazylam ze mnie nie bolalo, moze dla tego z ebyl mniejszy i wezszy.. czy mozliwe ze sie nie dobralismy po prostu?? dzieki

Gość to niemożliwe, idź do lekarza
Myślę, że to z Tobą autorko jest jakiś problem, a nie z nim! Teraz co drugi facet ma we wzwodzie 20 cm i grubość w obwodzie 14 cm! Taki penis w dzisiejszych czasach jest standardowy, bo laski mają równie szerokie pochwy i są dostosowane do takich penisów! Idź do lekarza, bo ból może być wynikiem jakiejś choroby albo przypadłości !!

Gość w dupie mam taki seks
Możliwe, ja też mam z tym problem bo partner jest za bardzo wyposażony. Poprzedni również, mam pecha do facetów z członkami 18-20 cm :-/ A potrzebuję 11-14 :-/

A ile wy macie wzrostu? Wiadomo - jak laska wysoka to ma głęboką i długą pochwę, a jak niska - to krótką. Tak logicznych rzeczy nie musze chyba wyjaśniać :) Może warto rozejrzeć się za wysokimi facetami, w końcu takich 190-2m nie brakuje !!

Gość Też nie lubie long pau
Że co? :D Długość szyjki jest mniej więcej taka sama, odrobić bilogię trzeba.

Jeszcze 20 lata temu laski były ciasne i płytkie! Teraz wzrost młodzieży poszedł w górę i jak laska ma 170 cm ponad wzrostu, to ma szeroką pochwę i długą ok 16 - 20 cm! Właśnie - biologię warto sobie powtórzyć! :)

Gość keidfhsjd
dlugosc czlonka nie ma znaczenia a grubosc, przy czlonku wiecej niz 16 cm mozna odczuwac dyskomfort a 20 to juz w ogole Pochwa ma postać elastycznego kanału (8-10 cm długości), jej ściany zbudowane są z rozciągliwych włókien mięśniowych łączy ona macicę z zewnętrznymi narządami rodnymi. Ściana pochwy ma około 3 mm grubości, zbudowana jest z błony śluzowej, błony mięśniowej, a także łącznotkankowej przydanki. Błonę śluzową pokrywa nabłonek wielowarstwowy płaski. Wejście pochwy ma charakter szczelinowaty, na skutej przylegania do siebie ścian. W pochwie obecny jest śluz o mlecznej barwie, zawiera on tzw. pałeczki Doderleina, są to bakterie produkujące kwas mlekowy. Kwas ten nadaje wydzielinie odczyn kwaśny i właściwości bakteriobójcze. Macica przypomina dwustronnie spłaszczoną gruszkę, dolną częścią zwróconą do góry, zbudowana jest z trzonu, cieśni i szyjki; parametry macicy: długość 6-8 cm, szerokość ok.5 cm, grubość ok. 2,5 cm. Trzon macicy rozszerza się ku górze, z prawej i lewej strony dochodzą do niego jajowody, w części dolnej trzon przechodzi w tzw. szyjkę macicy i łączy się z pochwą. Macica w części wewnętrznej pokryta -10 jest błoną śluzową, która w trzonie macicy ma zmienną grubość (1-6 mm),a w przewodzie szyjki grubość ta jest stałą (2-3 mm). Błona śluzowa macicy jest wrażliwa na zmiany hormonalne zachodzące podczas cyklu miesięcznego, hormony sterują złuszczaniem się błony, czego końcowym etapem jest krwawienie jak również odpowiedzialne są za odbudowę tej struktury i przygotowanie jej na zagnieżdżenie się zapłodnionej komórki jajowej.

Gość nie ma lekko i gleboko
o kur 20 cm glebokosci :D ja spr dlusco swieczka i wyszlo mi 11 cm, buuuu

Gość dsgsdgdgsd
Istnieje szeroko rozpowszechnione przekonanie, że długość penisa u mężczyzny ma bezpośredni związek z jego sprawnością seksualną oraz satysfakcją partnerki podczas stosunku płciowego. Seksuolodzy zaprzeczają temu i podają, że długość normalnego penisa w czasie spoczynku wynosi 610 cm, a podczas wzwodu (erekcji) 1116 cm, podczas gdy głębokość pochwy to średnio 10 cm. Notuje się również długość nie przekraczającą 7 cm (mikropenis), jak i przekraczającą 30 cm, aczkolwiek są to bardzo rzadkie przypadki. duża pała to tylko problem, chyba ze kobieta ma wiadro zamiast pochwy

Przeciętny otwór w pochwie u kobiety wzrostu powyżej 170 cm to około 5 cm średnicy! Mniej na pewno nie! Jeśli do takiej pochwy wejdzie penis, który ma w stanie wzwodu grubość o obwodzie tylko 12 cm (to jest 4 cm średnicy), to nie będzie w ogóle tarcia!!

Gość laska musi czuć penisa
To dobrze jak facet ma "za dużego", sex powinien być zdecydowany, facet powinien zdecydowanie kobietę posuwać, a nie jak ciota! To że laskę zaboli, to bardzo dobrze! Lasce powinien dosuwać do końca, tak aby go czuła, w końcu to FACET jest WIĘKSZY, SILNIEJSZY i laska powinna wiedzieć że ma przed nim respekt! Gorzej, jak to faceta boli podczas sexu :P