Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak-sił

jak żyć.... może ktoś ma pomysł ja nie mam juz siły....

Polecane posty

Gość brak-sił

nie mam już siły... zostałam bez pracy... gdyż jak stwierdził mój pracodawca za dużo byłam na zwolnieniu, ale jak nie być gdy syn ciągle chory... jestem z nim sama. kredyt nie spłacany, mieszkanie zadłużone, a komornik puka do drzwi, jak iść do pracy syna zostawić na 12 godzin a z kim na opiekunkę mnie nie stać. gazownia, wodociągi wszyscy grożą że odetną. do rodziców wrócić nie mogę gdyż sami ledwo ciągną bo mieszkają w małym mieście gdzie z praca ciężko. ojciec dziecka płaci jakieś grosze na dziecko.... już mi się żyć odechciewa

Gość drunka p
Biedulko...musissz teraz znalezc sobie jakiegos fajngo faceta,zeby Cie WSPIERAL I POKOCHAL

"Biedulko...musissz teraz znalezc sobie jakiegos fajngo faceta,zeby Cie WSPIERAL I POKOCHAL" Czyli sponsora. Ale nie będzie łatwo, bo jak facet będzie miał kasę to dlaczego będzie miał brać Ciebie z bachorem jak będzie mógł sobie kupić jakąś młodą i nieużywaną.

Gość wiadomo przecież od 2 tysięcy
jak żyć? Krótko, durna pipo, krótko.

Gość gaja*****
heh..i tak kafeteryjne ciągle będące, czatujące, nie mające życia swojego ..hieny...poradziły..:) jeśli twoja sytuacja jest rzeczywiście tak ciężka...współczuję może zawalcz o większe alimenty?

Gość drunka p
Nie nie sponsora:P ..Partnera na dobre i zle..