Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męzatkajuzjuz

Dlaczego mężatek sie nie podrywa?

Polecane posty

Gość męzatkajuzjuz

One też chcą czuć się atrakcyjne, poządane tak jak wtedy gdy byly singielkami.

Gość Wróżka Rozalinda
No i co z tego ze chca, jesli takie nie sa to nikt im na siłę przyjemnosci robil nie bedzie. :o jesli jednak sa to nie maja takiego problemu. A co masz ochote zdradzić męża?

Gość co zrobić, co zrobić
pewnie jesteś brzydka i dlatego nikt Cię nei podrywa

Gość jestem mezatka iii
jestem podrywana adorowana i faceci zaczepiaja mnie na ulicy Widocznie jestes brzydka nie ma co owijac w bawelne :o

Gość męzatkajuzjuz
jestem mezatka iii Być moze masz rację a nosisz obrączkę ? Nie chcę zdradzić męża, poprostu lubię byc adorowana.

Gość męzatkajuzjuz
Ja przed ciaza byłam adorowana i to bardzo. Poc iazy nie zmieniłąm koloru wlosow nie sciełam ich moze miałam troszeczke za duzo kilo o jakies 5 ale w sumie przed ciaza miałam niedowagę. Teraz moja figura wrociła do normy, zmieniłam prace i kolezanka mowiła ze pytaja se o mnie klienci. Jeden młody nie brzydki powiedział ze bedzie przychodził czesciej jak mnie zobaczył. Ale jak zaczełam go obsługiwac wtedy widziałam ze zobaczył obraczke i zniknał mu usmiech z twarzy i zaraz zrobił sie powazny i juz go wiecej nie widziałam.

Gość baszarteg ;)
bo potczas sexu czepiec siem takiej smiesznie kolysze ,ja tego nie lóbie ...

Gość Jahis
Bo nie chcą później dostać w nagrodę liścia od męża. Kusicielki najlepiej niech biorą się za obowiązki domowe, a nie ma głupoty.

Gość męzatkajuzjuz
Czyli teoretycznie obrączka odstrasza faceta tak? No bo jesli podoba wam sie jakas kobieta , ale widzicie ze ma obraczkę to raczej dajecie sobie spokoj no bo po co brać się za zajętą gdy jest tyle wolnych prawda.

Gość męzatkajuzjuz
Czy obrączka nie jest dla was zadnych problemem jesli wam sie dziewczyna podoba?