Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgft76678

Rozwala mnie to, że ZAWSZE jak jest jakiś temat o wyglądzie i starzeniu się to..

Polecane posty

Gość hgft76678

.. to po chwili pod tematem mnóstwo komentarzy głupich próżnych dziwek, co to mają 30-40 lat a WYDAJE im się, że wyglądają na 18-20, skąd taka masowa paranoja?

Gość haha haaaaa
Może stąd że mam 30 lat i podrywają mnie studenci?

Gość nsdvdsv
zwykle to widuje sie 20parolatki wyglądajace na powyżej 30, schizofreniczki :O

Gość haha haaaaa
oczywiście są to zaoczni studenci pedagogiki lub resocjalizacji majacy lat około 40-stu, tzw wieczni studenci :)

Gość haha haaaaa
oczywiście są to zaoczni studenci pedagogiki lub resocjalizacji majacy lat około 40-stu, tzw wieczni studenci :)

Gość haha haaaaa
ostatnio sie postarzałam i wyglądam na 50 lat bo mnie podrywał 50cio latek

Gość lululupuq
też mnie to śmieszy, ale z drugiej strony twarz pomiędzy 20stką a 40stką zmienia sie niewiele, więc jeżeli kobieta nie zamieni się w kocmołucha, nie straci figury , nie ma postarzających rysów twarzy[haczykowaty nos, głęboko osadzone oczy itp], to rzeczywiście będzie bardzo długo wyglądać młodo. poza tym ludzie sa bardzo kiepscy w szacowaniu cudzego wieku- łatwo ich "oszukać" makijażem, strojem, fryzurą, nadwagą i atrybutami charakterystycznymi dla danego wieku. no i jeszcze- nowo poznani ludzie często każą zgadywać swój wiek- jest, to żałosne, takie dopraszanie sie o komplement i przeświadczenie o własnym super wyglądzie- a ja sobie wtedy myślę "no laska, wyglądasz na 30stkę, ale cerę, to moja cioteczna babka ma lepszą" i mówię: wyglądasz na 25. z grzeczności.

Gość znowu 10 osób pisze..,
też mnie to śmieszy, ale z drugiej strony twarz pomiędzy 20stką a 40stką zmienia sie niewiele, więc jeżeli kobieta nie zamieni się w kocmołucha, nie straci figury , nie ma postarzających rysów twarzy[haczykowaty nos, głęboko osadzone oczy itp], to rzeczywiście będzie bardzo długo wyglądać młodo. - oszukuj się dalej :P

Gość lululupuq
a dlaczego niby się oszukuję? napisałam o swoich obserwacjach, a nie nadziejach na przyszłość i poboznych życzeniach, moja droga

Gość Jaaaaaa27777777
No, ale co Ci to przeszkadza??? Ludzie i tak zbyt wielką rolę przypisują wyglądowi. Jeden wygląda na więcej inny na mniej. Nie wiem, czemu ma służyć ta dyskusja. Każdy będzie miał kiedyś 40, 50 i więcej.

"ale z drugiej strony twarz pomiędzy 20stką a 40stką zmienia sie niewiele," jasne :D tak jest, oszukuj się dalej.

Gość lululupuq
oferma to że ty się zestarzałeś zanim zdążyłeś zaruchać, to nie znaczy, że wszyscy mają tak samo- wielu moich znajomych w kilkanaście lat po maturze ma cerę bez skazy jakby minęło 24 godziny, a nie tyle lat. acz znam i takiego co wygląda jak zniszczony życiem menel i innego co wygląda starzej niż mój ojciec. przykro mi, ze czas nie jest dla ciebie łaskawy, ale ludzie nie zawsze starzeja sie tak wczesnie