Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za los

walka z mężem innego kocham

Polecane posty

Gość co za los

Witam jestem już zagubiona przedstawię życie swoje mam meza niestety mnie bije i poniewiera nie chce z nim byc dodam jeszcze ze doszło do gwałtu z pobiciem z jego strony oraz wyzywa jestesmy ze soba 7lat lecz od 10miesiecy mam nowego partnera napomne jescze ze mam dwoje dzieci 4 i 2 lata wniosłam sprawę o gwałt jak i przemoc przeciwko mężowi mój mąż ma meldunek do stycznia niestety muszę ze sprawca mieszkać do tego czasu chciala bym sie wyprowadzic lecz mój nowy partner nie ma teraz pracy i nie mozemy sie nigdzie ruszyc chciala bym byc z nim ale mam niestety blokade zarobkową co dziennie mój mąż robi mi awantury o wszystko sie czepia nie wiem co robic nie chce tak dalej zyc

Gość co za los
byłam na grzybach i wtedy poznałam władka

Gość co za los
siedział pod muchomorem i płakał

Gość zakochałaś się w kim
? bezrobotnym i sądzisz, że to ten na którego czekałaś? Ja myslę, że to kolejny przygłup, a ci swędzi cipa.

Gość co za los
cipa mnie nie swędzi bo myje,ruchac mi się chce i tyle

Gość co za los
sory ale ktos podaje sie za mnie i odpowiada pisze druga teraz odpowiedz poprostu on dal mi to cieplo i poczucia bezpieczeństwa

Gość zakochałaś się w kim
jakie poczucie bezpieczeństwa??? ty autorka masz coś nie tak z głową i tyle. Zajmij się dziećmi, a nie nowymi facetami!