Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewuszka pulchniuszka

62 kg, 165 cm - jestem gruba? przegrałam życie?

Polecane posty

Noszę M, 38... czasem 40... czy zawsze będę sama bo jestem gruba? bo nie mam magicznej eseczki, ciuchów w rozmiarze 36?

To jeszcze zależy gdzie ci się te kg rozłożyły. Waga i wzrost same z siebie niewiele mówią o figurze. Istotniejsze są wymiary i umięśnienie (względnie otłuszczenie) ciała. Ważę tyle samo co ty, ale przy wzroście 175cm. Dla jednych jestem seksi, dla innych za chuda.

Gość fghjkl;jm,.
No raczej do szczupłych nie należysz, ja ważę 58 kg przy wzroście 173 cm, czyli mniej od ciebie przy większym wzroście.

Gość Wróżka Rozalinda
Cos mi sie nie zgadza. Ja mam 1631164, waze 53 kg a noszę rozmiar s1m. Moze mimo, ze twoja waga wydaje sie wysoka to nie widac tych kg po tobie. Zawsze patrz na sylwetkę, a nie na wagę. A wogole to wydaje mi sie, ze najważniejsze sa kobiece kształty tzn. wciecie w talii, a nie rozmiar ubrania.

udziec mam konkretny, brzuszek też... no i ramiona kiedyś były lepsze, szczuplejsze, teraz to taki wiotkie się zrobiły... czuję sie czasem jak słoń... a zastanawiam się jak widzą mnie ludzie :O

Gość IMO12358
salianka "Ważę tyle samo co ty, ale przy wzroście 175cm." O Jezu, jaka Drabina!

Gość Ahosiczzzzka 23
Mam 165 i 58kg i wyglądam super. -większość tutaj uznałaby mnie za tłuściocha. Naprawde mam fajne ciało i umiem sie ubrać tak że mój mąż leci z wywieszonym językiem. Ale to wszystko i taki nic w porównaniu do tego co każy sam o sobie myśli..tzw samoocena. Jak uważasz że jestes brzydką gruba krową to sorry ale i waga i ubrania nie pomogą.

Gość dziwny ten świat....
Dla mnie 60-62 to idealna waga, ale jestem wyższa, mam 170 cm. Nie jesteś gruba, ale skoro piszesz, że masz wiotkie ramiona, to może warto by było się trochę poruszać dla własnego zdrowia? Naprawdę, to nie chodzi o facetów, tylko o to, że uprawiając sport sama ze sobą będziesz się czuła lepiej. To naprawdę nie jest takie trudne, znajdź coś, co lubisz robić. Może taniec, może rower, albo basen. Jest tyle różnych możliwości i moim zdaniem to idealny sposób na rozładowanie napięcia po całym dniu pracy.

Gość jdjdksjjj
ja mam 60 kg przy 168 i noszę górę s dół m i czuje sie ok

Gość trzy szesc
waze 61, mierze 164 rozmiar s, zawsze niski poziom tkanki tluszczowej, duzo miesniowej, to wazy troche