Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chytrus

Prezent dla kobiety

Polecane posty

Gość chytrus

Witam! Z racji, że niedługo szykuje mi się kolejna rocznica [dokładnie - 3] z moją ukochaną mam taki problem, cierpię na brak kreatywności w dziedzinie tworzenia zmyślnych prezentów, a chciałbym obdarować Ją czymś naprawdę fajnym, ciekawym. Z prośbą o pomoc zwracam się głownie do kobiet, bo kto inny jak nie wy wiecie o czym może marzyc jedna z was? Myślałem może o takiej bransoletce? http://pudrowemarzenia.pl/bransoletki/bransoletka-koronkowa-ecri.html Bądź wisiorku do kompletu. Cena nie gra roli.

Gość annia.....................
TAAAAAAAAAA cena nie gra roli ,a bransoletka za 15 zł i ohydna. Dobrze się czujesz?

Gość pudrowa odp
nawet ładna..a ile lat ma ona? ,usisz znac jej styl..czy bedzie pasowac jej do noszenia do jej ubioru jej tez moze sie podobac ale moze nie nosic bo do stroju nie bedzie pasowala...

no i w czym problem ze za 15zl? czasem cos naprawde fajnego i ładnego mozna tanio kupic..

Gość pudrowa odp
dla nastolatki ok ale dla dorosłej kobiety nie ten teges;)

bransoletka jest straszna, i wygląda na badziew, który zaraz się przetrze, ubrudzi i zniszczy. Generalnie biżuteria zrobiona z materiału, na dodatek jasnego to nie jest najlepszy pomysł, przecież chcesz żeby jej służyła jeszcze przez trochę czasu, więc warto zainwestować w coś trwalszego. Poszukaj czegoś lepszej jakości.

Gość ja na żywo jestem piękna
w tym roku przebij jej uszy a w następnym kup kolczyki

Gość tumer
E co wy gadacie! bransoletka jest przecudna!