Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l;kkljfgf

Pracuję na czarno i biorę zasiłek

Polecane posty

Gość l;kkljfgf

zarejestrowałem się w lipcu na bezrobociu bo dogadałem się z szefem że będę robił na czarno przez jakiś czas (czas zasiłku). na bezrobociu dali mi termin na listopad. dzieki temu zasiłkowi urzędasy dostaną 6 stówek miesięcznie mniej. nie mam wyrzutów sumienia, a nawet jestem z siebie dumny.

Gość l;kkljfgf
dzięki temu mój szef nie musi za mnie odprowadzać podatków, składek z których nic nie ma, jestem ubezpieczony, i nawet chyba postaram się o dotację na fikcyjną działalność związaną z firmą w której pracuję. Ha ! państwo mnie jebie cenami za paliwo, droga żywnością o innych rzeczach nie wspominając. w dupie mam polskie umowy o pracę, za rok, półtora planuję wyjechać do legalnej roboty w luksemburgu (jako miotła) i tam pracując legalnie na starość będę dostawał emeryturę w euro. jak obliczałem to pracując tam 5 lat legalnie emerytury będę miał tyle co tu polskiej po 30 latach.

Gość l;kkljfgf
to mój wyraz buntu. zawsze byłem uczciwym człekiem ale miarka się przebrała. a wy jak jesteście mądrzy to zróbcie tak samo.

Gość jesteś złodziejem i okradasz
ten biedny kraj, a co za tym idzie - NAS!

Gość ja tak samo ale w Niemczech
biore zasilki. placa za mieszkanie i daja na zycie a i sobie 1000 euro dorobie i gitara.

Gość no i dobrze,trzeba
umiec sobie radzic, wyjechalabym tez al brak mi odwagi,bo jak samej?... ech

Gość pracoholiczka_m
Witam Was dziewczyny:) Mam dla Was do zaoferowania pracę dodatkową, która polega na sprzedaży nowej odzieży. Aczkolwiek same decydujecie ile zarobicie gdyż zarobkiem jest prowizja od sprzedanego ciuszka. Więc jeśli macie spore grono znajomych, przyjaciół, w szkole czy też w pracy. To napewno sprzedaż nie będzie problemem a dodatkowe pieniązki bedą łatwe do zarobienia. Więcej informacji znajdziecie pod tym linkiem: http://tablica.pl/oferta/praca-dodatkowa-bezposrednia-sprzedaz-odziezy-ID18xn7.html albo po prostu piszcie do mnie na gg : 3000940 lub emaila: pracoholiczka_m@op.pl Pozdrawiam Was Monika