Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anianiania5656

Fontanna Piłeczek Happy Ball

Polecane posty

Gość Anianiania5656

Może miał ktoś taką ? ta z Palyskool jest bardzo droga nawet używana a znalazłam nową i w dużo niższej cenie ale nie wiem jak będzie działać ,może któraś mama juz kupiła swojemu maleństwu taką i podpowie czy warto ? Pozdrawiam

Gość Prawdomowna
Moje dzieci uwielbialy ta zabawkę od małego i bawiły się nią długo. Ze swojej strony dodam, ze nie jest denerwujaca przede wszystkim jeżeli chodzi o muzykę, jak np zabawki fisher price (głowa mi już od tych melodyjne pękala)

Gość Anianiania5656
A miałaś tą z Palyskool czy tą zwykłą Happy Ball ?

Gość bvcbnvn
nie ma czegoś takiego jak Palyskool, jest Playskool. Nie umiesz nawet poprawnie przeczytac?

Gość ja mam tą happy...
wkurzająca głośna melodyjka i mało piłeczek a właściwie ping pongów ;) ale nie żałuję kupna bo tania ok 20-30 zł na allegro dałam, ping pongi mam zamiar dokupić właściwie od początku ale ciągle zapominam jak jestem na zakupach gdzieś ;) melodyjka za głośna ale zakleiłam głośnik naklejką i jest nieco ciszej, mimo tych niedogodności nie żałuję bo syn zachwycony i zawsze chętnie się bawi nawet wyłączoną fontanną bo wrzuca piłki do środka, ja mu chowam tą zabawkę żeby się nie znudził i zawsze się cieszy jak daję do zabawy a mamy ją od kiedy syn kończył roczek teraz ma 14 miesięcy ;) ja polecam mimo wszystko tego typu fontanne ale też nie ma co przepłacać, nigdy nie kupuję jakiś ''firmowych'' zabawek bo są dużo za drogie a mają tańsze wersje ;)

Gość gość
fontanna z piłeczkami Happy Ball to totalna podróba istna chińszczyzna wszystko się rozpada jak dziecko piłeczki wkłada cała góra się nie trzyma lepiej kupić używaną za 30 zł Playskool.

Gość gość
ja nie polecam fatalne wykonanie jak synowi upadla ze stolika to się połamała,lepiej uzywana a firmowa