gwiaazdaa 0 Napisano Październik 7, 2012 Otoż moj problem polega na tym, ze od 4 dni boli mnie zoladek, tak dziwnie jakbym miala kolke polaczona z ssaniem w brzuchu jakbym byla glodna, a nie jestem...zaczelam czytac o tym na necie, a tam mi jakies artykuly powyskakiwaly, ze takie objawy sa w 1 trymestrze ciazy.... a najdziwniejsze jest to, ze dostalam normalnie okres i w przedostatni dzien okresu zaczal mnie tak ten zoladek bolec...wspolzylam z chlopakiem, ale sie zabezpieczalismy i prezerwatywa nie pekla..Doradzcie mi, czy mozliwa jest ciaza w tym wypadku. Z gory dziekuje za odpowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pierwsze słyszę Napisano Październik 7, 2012 żeby ból żołądka był objawem ciąży, poza tym skoro zabezpieczenie nie zawiodlo, a ty dostałaś normalną miesiączkę, to jakim cudem chcesz byc w ciąży? idz do gastrologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może wrzody żołądka Napisano Październik 7, 2012 a jak się boisz ciąży, to zrób test beta HCG z krwi w jakimś labmedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może wrzody żołądka Napisano Październik 7, 2012 czasem nawet kilka m-cy można mieć @ będąc w ciąży. Na wykładach słyszałam, że był przypadek do 6 m-ca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie chce cie martwic Napisano Październik 7, 2012 wpisz w google ssanie w brzuchu a zobaczysz. Czytałam kiedys ze takie objawy powoduje glista ludzka no i ten bol. Idz na usg jamy brzusznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie chce cie martwic Napisano Październik 7, 2012 moga to byc tez wrzody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiaazdaa 0 Napisano Październik 7, 2012 wiem, ze to glupie, ze pisze tu o ciazy, ale po prostu wczoraj weszlam w internet no i w wielu tematach pisalo, ze wlasnie okres moze wystepowac w ciazy...i dlatego sie wystraszylam...piersi mnie nie bola, tylko ten cholerny brzuch...jeszcze dodam, ze przed wystaieniem tego bolu wzialam 2 ketonala i polopiryne...i ciotka mi powiedziala, ze tez to moze byc od tego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DomiDo 0 Napisano Październik 7, 2012 może wrzody żołądka - w ciąży można mieć plamienie w dniach kiedy powinno występować krwawienie miesięczne, ale nie normalną miesiączkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiaazdaa 0 Napisano Październik 7, 2012 własnie czytam o tych wrzodach zoladka a co do okresu to mialam normalna miesiaczke nawet bardzo obfita i trwala prawie 6 dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiaazdaa 0 Napisano Październik 7, 2012 Pomoze ktos jeszcze, bo chcialabym miec porownanie, co o tym myslicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może wrzody żołądka Napisano Październik 7, 2012 Można mieć normalną @ w ciąży. Moja koleżanka miała do 2 m-ca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odnośnie miesiączki w ciąży: Napisano Październik 7, 2012 http://ponton.org.pl/pl/strona/czy-mozna-byc-w-ciazy-i-miec-okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiaazdaa 0 Napisano Październik 7, 2012 no okej, w tym artykuje pisze, ze to w ciazy to nie jest miesiaczka, tylko krwawienie...teraz mi powieddzie, czym to sie rozni...boo no moja ostatnia miesiaczka byla noo normalna...i trwala normalnie 6 dni i dostalam ja w terminie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odnośnie miesiączki w ciąży: Napisano Październik 7, 2012 gwiazda artykuł był dal dziewczyny, która pisze, że normalna miesiaczka w czasie ciaży wystepuje, a Ty w żadnej ciąży nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odnośnie miesiączki w ciąży: Napisano Październik 7, 2012 poza tym zwykłego krwawienia nie da sie pomylić z miesiączką- chyba trochę znasz swój organizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może wrzody żołądka Napisano Październik 7, 2012 no logiczne, że to nie jest normalna @, ale tak wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odnośnie miesiączki w ciąży: Napisano Październik 7, 2012 więc tak jak było napisane na początku: w ciaży może wystąpić plamienie/ krwawienie, a nie miesiączka jak cały czas twierdziłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiaazdaa 0 Napisano Październik 7, 2012 no mi to naprawde wygladalo na narmalna miesiaczke... krwawienie nie byloby chyba takie obfite, brawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiaazdaa 0 Napisano Październik 7, 2012 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiaazdaa 0 Napisano Październik 7, 2012 odpowie ktos jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach