Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Acr0nIm

Podchody mezatki - szukanie glebszej relacji, czy zwykle NIC?

Polecane posty

Gość Acr0nIm

Kolezanka z pracy (mezatka), z ktora znam sie nieco ponad rok, wysyla mi esy utrzymane w konwencji lekkiego flirtu, od czasu do czasu ze znaczkiem buziaka na koncu wiadomosci. Do tej pory nasza relacja byla czysto kolezenska, ona dosc czesto pisala pierwsza do mnie esemesy, maile, czy wiadomosci na gg. Gdy zaczalem trzymac dystans, ona to zauwazyla i zapytala sie dlaczego juz nie pisze do niej esow tak czesto, nie ma mnie na gg itd. W tej chwili w pracy, gdy dzwoni do niej maz, a ja jestem obok niej i wychodze aby jej nie przeszkadzac w rozmowie, czesto mowi ze to tylko maz i nie musze jej pozostawiac na osobnosci, gdyby to dzwonil kochanek to co innego. Jak traktowac taka relacje? Gdy sie do niej nie odzywam, bo mam zly humor, ona czeka cierpliwie, pyta czy wszystko w porzadku, czy moze mi jakos pomoc. W pracy, gdy do niej nie zajrze jest smutna i pyta dlaczego do niej nie przyszedlem, nie pogadalem, nie zaproponowalem wspolnego wyjscia do sklepu itp. Ogolnie szuka ze mna kontaktu, potrafi sie przytulic sama do mnie, zadzwonic na tel. sluzbowy z prywatna sprawa, pisac esy w trakcie pracy. Gdy ja dotykam, przytulam, nie protestuje, czasem pojawiaja sie z jej strony zarty z zabarwieniem erotycznym, zwierzenia ze nie uzywa gumy, ma na sobie majtki z bialej koronki itp. Jak nazwac te jej podchody? Mnie to wyglada na zwykly flirt, zabawe, chec poznania lepiej drugiego czlowieka, stworzenia jego portretu psychologicznego.

Podejrzewasz że jest seryjnym mordercą że chcesz tworzyć portret psychologiczny? :classic_cool: Każda baba potrzebuje adoracji, a mężowie często o tym zapominają, a może szuka odmiany w życiu intymnym ?

Gość jknknkl
zwykla szmata, nie wdawalabym sie w takie realcje ztaka kobieta poniewaz jesli meza ma chec zdradzic to zrobi to akzdemu innemu. rzygam na widok takich szmat bo rpzez takie kurfy inne kobiety szanujace sie maja przerąbane

Gość kochany zycia nie znasz
takei glupoty tylko z nuidy, a gdy przyjdzei co do czego bedzei grala wierna i uczciwa,a mezusia nei zostawi, bo ma za dobrze z nim, narka

Gość Kobieta z rodowodem.
na moje babskie oko leci na ciebie!