Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sztoreta

Lepszy facet łysy czy z wlosami?

Polecane posty

Gość Sztoreta

DLa mnie facet lysiejacy nie jest facetem, a zwykła pizda. WIem, ze faceci nie maja na to wpływu, ale w lysina wyglądaja fatalnie.

Gość łysy ale na zero
bo placki są be

Gość hhhjjhjhhj
co to za pytanie w ogóle? to chyba jasne że lepiej miec wlosy:o a najgorsze u łysiejacych sa wszelakie zaczeski, już lepiej zgolić wlosy na bardzo krótko, nawet jesli komuś niezbyt to pasuje

Gość prawictwo pospolite221
No to zależy .. Ale facet bez włosów na pewno wygląda lepiej niz kobieta bez włosów.. Bo u płci meskiej łysienie jest naturalne , a u kobiet świadczy o chorobie .. A spotkałem w zyciu kilka lysiejących kobiet .

Gość Klemona
"Lepszy facet łysy czy z wlosami?" Z mózgiem!!!!

Gość prawictwo pospolite221
tak samo celulitis - dolegliwosc typowo kobieca . Ja nie uwazam tego za wade .. Moze i wyglada to nie najlepiej , ale swiadczy o tym ze kobieta jest kobietą .. http://kobieta.wp.pl/gid,13229532,img,13229613,kat,52556,title,Kto-ma-taki-cellulit,galeriazdjecie.html

Gość łysy czy z włosami
oczywiście najlepiej model i co z tego że traktuje kobiety jak przedmioty:classic_cool: mężczyzna ma być wsparciem dla kobiety otaczać szacunkiem miłością a jak do tego dochodzi pożądanie :) nie może być lepiej :) oczywiście działa to w obydwie strony

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaa
z włosami i to bujnymi ;) A zupełnie łysych poprostu nie znosze

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaa
i podobaja mi sie faceci z włosami np do ramion ... nie jakieś ,, metale " ale normalni z taka dlugościa wlosow. oczywiscie musza byc zadbane w miare i czyste. i zarost u facetów tez uwielbiam bo to wiekszości doddaje charakteru...