Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsfdsfdsfdfs

Lubię samotność, nie przepadam za dziećmi, ale chcę miećdużąrodzinę

Polecane posty

Gość dfsfdsfdsfdfs

Czy ktośteżtak ma? Mam 21 lat, od pół roku mieszkam sama (bez mamy), i jest mi świetnie. Spotkania ze znajomymi, obiady z koleżanką, samotne wieczory z filmem. Bardzo mi to odpowiada. Z moim facetem rozstałam sięz powodu różnic (on, 27 lat, chciał już ślubu i dzieci). Ślub kiedyś tam planuję, dzieci pewnie teżsiępojawią, choć na pewno nie prędko (nie przepadam). Mimo, że cenię sobie obecny stan, i chcę z niego wycisnąć jak najwięcej, to za kilka-kilkanaście lat strasznie chciałabym miećdużąrodzinę. Rodzinne obiady w dużym gronie, święta itd. Sama zostałam wychowana tylko przez mamę i bardzo brakuje mi np głośnych, wesołych świąt ;)

Gość Miliana23
i to jest prawidłowe rozumowanie teraz masz czas dla siebie ciesz się nim i korzystaj.

Gość gesrhtswhtrsw
też tak mam - może dlatego, że ogólnie rodzina mi się rozpadła, wszystko jest wymuszane - nienawidze wszystkich tych świat - ale gdzies mam nadzieje ze kiedyś bede miała włąsną rodzine lub prawdziwych bliskich z którymi spedze wspaniałe świeta i w ogóle

Gość Safas
Głupi skurwiel ten twój były, chciał zniszczyć ciało młodej dziewczynie i uwiązać ją w domu przy pieluchach.

Gość Esma150000
ale pewnie lubisz miec kase na koncie ? :)