Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podoba się Wam kurtka?

co myślicie o tej kurtce?

Polecane posty

Gość myślę to
że jak nie idzie ci sprzedaż to rób gdzie indziej reklamę a nie na forum

Gość bardzo ladna ale
nie wydaje sie byc zbyt ciepla, lepsza bylaby z prawdziwym pierzem w srodku

wiedziałam, że posądzicie o reklamę, ale co tam :) jak żyje nie sprzedawałam nic na allegro:) ale tak wizualnie, ujdzie?

Gość ddfdfffg
nie podoba sie, krotkie to to i strasznie drogie. poza tym te negatywy.. widac, ze czesto mozna dostac po prostu jakies g... krzywo uszyte

Gość ale tępiara z ciebie
wal się bezguściaro 🖐️

nie patrzyłam jeszcze na komentarze. Spodobała mi się kurtka. Nie wiem czy ktoś też taka ma, ale jak kupuję w sklepie za gotówkę, szkoda mi kasy, a przez neta jakoś mniej. więc jak nie kupie przez internet, ie kupie sobie wcale kurtki. ma ktoś tak?

piję wodę z żelazka :)

Gość taka_ładna_ja
jak dla mnie bardzo ładna tylko w innym kolorze :)

Gość ddfdfffg
te zdjecia sa strasznie podrasowane. wiem bo kupowalam u innego sprzedawcy ale zdjecia podobnie zrobione, tak zeby wydawalo sie, ze ubrania mają wciecie w talii. a to co mi przyszlo, nie mialo zadnego wciecia ;) zaloze sie, ze ta kurtka to bedzie jakis badziew z wychodzącymi nitkami, prujące sie, guziki odpadną, mozesz zamowic i potwierdzic moje przypuszczenia ;)

Gość kokojoi
mnie sie podoba

Gość bardzo ladna ale
ja ostatnio wypchałam sobie kurtełe pierzem z oskubanego kuraka polecam, kurakowi zimno ale ja mam ciepełko :)

wiesz, jednak 120 zł na drodze nie leży, szkoda mi kasy, ale ten kolor mi się bardzo spodobał. Może być, ze będzie jakaś bezkształtna

dlatego rezygnuję.

Gość dorotayyyyyyyy
Ładna,mi się podoba.Co do jakości trudno powiedzieć ,ale ładna.

szukam czegoś usilnie i jak coś znajdę, to mi szkoda kasy :(

Gość ddfdfffg
no ale sama poczytaj te negatywy, chyba umiesz czytac? "Na zdjęciu płaszcz wygląda super, w rzeczywistości nieciekawie, mimo że rozmiar L, ubrała by go osoba nosząca XL, do tego dziwnie szerokie rękawy, wisi jak worek po ubraniu. Plus za szybką wysyłkę, ale płaszczyk nie podoba mi się." no wcale mnie to nie dziwi, bo ja zamawialam u tego sprzedającego: http://allegro.pl/listing/user.php/run?listing_interval=7&listing_sel=2&p=19&us_id=11166696 i zdjęcia są koszmarnie podrasowane, przychodzi jakas szmata doslownie, jestem pewna ze tu jest podobnie. owszem czasem trafi sie porzadnie odszyta rzecz ale trzeba miec szczescie

poczytałam. Dlatego między innymi zrezygnuję.

Gość vnsjxvnxj
nawet fajna i niedroga

Gość ddfdfffg
zalezy tez co kupujesz, bo np. jak zamowilam spodnie i sweterki to przyznam, ze są super. ale zamowilam tez kilka sukienek... prześwitujące szmaty nienadające sie w ogole, zeby wyjsc w tym ulice, bo majtki sie odznaczają a jak staniesz pod swiatlo to widac ci uda. cienki badziewny material. a jakie są zdjecia sama widzisz, jak podrasowane. jaki photoshop. wystarczy na modelke spojrzec, jaka skora sztuczna. kurtke tez zamowilam i tez fatalna niestety, brak wciecia w talii (mimo że na zdjęciu bylo wciecia), nitki wyłażą, guzik jeden odpadl mi w supermarkecie i sie wszyscy dziwnie patrzyli, rekawy groteskowo szerokie, dalam ją mamie.

Gość tyle postów se już nabiłaś
z t reklamą ? ale nudy

Gość ddfdfffg
generalnie ja juz nie kupuje u tego typu sprzedawcow, co mają wlasnie takie sztuczne zdjęcia, sukieneczki sliczniutkie na fotkach, wyglądające super na modelce, takie ze zakochac sie mozna. wiele razy tak mialam, a przychodzi jakas cienka szmata do chodzenia po domu. a najlepsze ze za takie cos zyczą sobie 30-40 zl... najgorszy material to wiskoza plus elastan, jak widze takie cos, to dziekuje, nie kupuje. mam kilka takich sukienek i nie wiem co z nimi zrobic. wyrzucic szkoda, a wyjsc na ulice wstyd bo takie to cienkie, ze widac ci cipke. do spodni i legginsow tez nie pasują. myslalam nawet zakladac polhalke pod spod ale tez nie pasuje.