Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caffee-teria

chory 2latek zaraz zwariuje!!!

Polecane posty

Gość caffee-teria

moj syn 2tydzien jest chory i siedzi w domu a ja za chwile wyjde z domu i nie wroce. Nic go nie intereauje w nic sie nie chce bawic, tylko siedzialby przed kompem i ogladal bajki. Ale ile mpzna ogladac potem sie przyzwyczai i bedzie problem. Wymyslam mu rozne zajecia ale 5 minut i juz marudzenie. Podrzuccie jakies pomysly bo mi sie juz skonczyly a 8 godz przed bajkami to po moom trupie.

Gość jhkjlp678944
a moze poczytaj mu bajki

Gość Nihx
Troche brudna to zabawa ale moj uwielbia:-) woda i mąka kukurydziana :-) Moj lubi tez malować farbkami modele z drewna np samolotu:-)

Gość no normalnie rece
chory jest, to daj mu spokój- niech sobie poogląda te bajki- nawet przez kilka dni aż tak się nie przyzwyczai, zreszta jak Ty jesteś chora to chyba też nie masz ochoty na aktywność fizyczną, czy psychiczną

Gość caffee-teria
on juz drugi tydzien jest w domu i z dnia na dzien oglada coraz dluzej. Teraz jak tylko wstanie pdrazu do tv. Do tej pory ogladal 2razy dziennie po 20 minut teraz doszlo do 3godz dziennie bo nie moge gp niczym zajac a musze ugotowac, ogarnac chate itp. Bajek juz sluchac nie chce, farby, ciastolina, puzzle, klocki, tablica i kreda tez juz nie interesuja. Jescze ten tydzien bedzie w domu a ja wyladuje w wariatkowie.

Gość oj tammmm przesadzasz
jak chce to niech ogląda te bajki. Bedzie mógł wyjc na dwór pobiegać to zapomni o bajkach.

Gość caffe-teria
ma straszna angine jeden antybiotyl nie ruszyl drugi bierze

moja córka ma 3 latka i jest chora 3 tydz. najpierw oskrzela teraz gardło i ropny katar i jak każde chore dziecko jest marudne chciała by wszystko i nic,moja córka też marudzi.zabawiaj małego na różne sposoby lepienie z plasteliny malowanie farbkami,czytanie bajek a nawet połóż się z dzieckiem i poopowiadaj mu bajki