Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15 latkaaa

Ja i mój chłopak mamy po 15 lat na co możemy sobie pozwolić według was?

Polecane posty

Gość 15 latkaaa

Jestesmy razem od 13 roku życia, i na razie sie tylko przytulamy i calujemy i chodzimy za ręce, jak myślicie ile jeszcze czekać do jakego wieku, żeby zrobić coś odważniejszego, jakis petting albo nawet seks?

Gość , ;,;'hoyigb p,
Jeżeli jesteście na tyle odpowiedzialni żeby się zabezpieczyć to możecie pozwolić sobie na więcej tylko pamiętajcie,że nawet przez petting można zajść w ciąże! I nigdy nie zapominajcie o prezerwatywach!

Gość Mario Bolucci
Czy jesteś gotowa ponieść konsekwencje wynikające ze współżycia?

Gość Agneesss
Straciłam dziewictwo w tym wieku. Według mnie można pozwolić sobie na wiele. O ile oczywiście ma sie rozum. Musicie umieć się dobrze zabezpieczyć, a Ty musisz umieć liczyć swoje dni płodne jeżeli chcecie uniknąć ciąży. Lepiej się nad wszystkim dokładnie 10 azy zastanówcie. I zadaj sobie pytanie czy bedziesz z nim dłużej i czy go kochasz. Bo jeżeli to chłopak na chwile to serio... nie warto.

Gość 15 latkaaa
Dzięki za powazne odpowiedzi, bo baąłm sie, ze mnie tu zwyzywają ;P To nie jest chlopak na chwile, skoro juz jestesmy 2 lata to o czymś świadczy. Czy jestem w stanie ponieśc konsekwencje? Chciałabym, żeby tych konsekwencji nie bylo, od tego jest antykoncepcja... a jesli nie zadziala? mam dużo wątpliwosci.. No ale wpaśc mozna tez w wieku 25 lat to przecież niezalezy od tego ile sie ma lat.

Gość na calowanie
naprawde jestescie bardzo mlodzi i bardzo duzo czasu przed Wami wyobrazasz sobie ciaze, porod, pieluchy???

Gość na calowanie
w razie czego bedziesz miec kilka klas do tylu i zrypana mlodosc, ale wybor nalezy do Ciebie

Gość zxczxcccc
uwazam, ze skoro zadajesz tego tpu pytania na forum, to zdecydowanie nie jest jeszcze wasz czas...

To jest naturą konsekwencji, że zawsze są:P Starasz się używać głowy a to jest ważne. Tak, wpaść można zawsze, ale w wieku 15lat co jesteś w stanie z tym zrobić sama? To Twoja decyzja, zrób to wtedy gdy będziesz uważała, że jesteś jako tako chociaż gotowa na poniesienie konsekwencji. Nie każde pieszczoty wiążą się z zajściem w ciążę i chyba w Waszym wieku były by nawet odpowiedniejsze;)

Gość Mario Bolucci
Oczywiscie, ze antykoncepcja jest o to by konsekwencji nie bylo. Sama rozpoczelam wspolzycie w wieku 19 lat - dopiero w tym wieku moglam powiedziec, ze jestem w stanie poniesc konsekwencje zawodnosci antykoncepcji. Tak zostalam wychowana. Nie wyobrazalam sobe zachodzic w ciaze w wieku15 lat. Rodzice z domu by mnie nie wyrzucili, moglbym liczyc na pomoc, ale nie na zasadzie, ze rodzice zrobia za mnie wszystko. W tym wieku bycie z kims 2 lata o niczym nie swiadczy. JEstes bardzo mloda i poglad na swiat i zwiazki jeszcze Ci sie zmieni.

Gość jhkjlp678944
sex 15 lat -- do tego trzeba dojrzec psychicznie i emocjonalnie, bo zostanie ci uraz

Oj,jeszcze jesteście nastolatkami i pozwolić w tym wieku to sobie możecie na kino,ciastka,lody,park wodny i wiele innych atrakcji. A przede wszystkim to na trzymanie sie za ręce i niefrasobliwe uśmiechy.Na beztroskę i radość z młodości. Na poważniejsze rzeczy przyjdzie czas później. Do wszystkiego trzeba dorosnąć i dojrzeć.Trzeba dać czasowi czas,nie spieszyć się do dorosłości a wszystko będzie tak jak powinno być i ani ty ani twój chłopak nie rozczarujecie się.

Gość ej silvergoldd
silvergold, chyba za bardzo wierzysz w niewinnośc i dziecinnośc 15 latków :) lody i ciastka? Czesto jest piwo i papierosy :P