Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość claude

Co mam zrobić z tą nieszczęśliwą miłością ?

Polecane posty

Gość claude

Zakochałam się w pewnym chłopak, pierwszy raz go zobaczyłam trzy lata temu. Na samym początku tylko się na niego patrzałam, po pewnym czasie on też. Koleżanki mi mówią, że ogląda się za mną jak wychodzę z autobusu, często się odwraca gdy stoję za nim. Widuję go tylko w autobusie, lub na przystanku. W tym roku szkolnym poznałam jego dawną koleżankę z klasy, to dzięki niej znalazłam go na facebooku. Napisałam do niego parę dni temu, jednak on mi nie odpisał :( Nie wiem już co mam robić, koleżanki mi doradzają, żebym do niego podeszła i zagadała ale ja się wstydzę. Co byście zrobili na moim miejscu ?

Gość Wróżka Rozalinda
Skoro Ci nie odpisał to chyba nie jest zainteresowany. Wiem, ze to trudne, ale chyba najlepiej byloby sobie odpuścić.

Gość claude
może powinnam zacząć go unikać ? trochę mi głupio po tym jak mi nie odpisał :(

Gość Wróżka Rozalinda
Nie unikaj, po prostu badz obojętna. Napisalas, stalo sie nie ma co narzekać, bo dobrze zrobiłas. Przynajmniej wiesz na czym stoisz, a ze jednak sie nie powiodło to inna bajka. Wiec glowa do góry :-) żyj dalej, a jesli on bedzie chcial wykonać jakis ruch to to zrobi niezaleznie od Twoich rozmyslan.

Gość claude
Dzięki wielkie :) jakoś nabrałam bardziej pewności siebie, żeby go nie unikać.

Gość claude
Powinnam mu jeszcze dawać jakieś sygnały, gdy go będę widywać w autobusie lub na przystanku? np: patrzeć na niego lub czasami lekki uśmiech.

Gość skkr
nie, nie powinnas juz dawac zadnych sygnałów. Sama wiadomość wystarczy. Jestes pewna, że ją odczytał? Że korzysta z fb tylko zignorował twoją wiadomość?

Gość claude
własnie z tym odczytaniem wiadomości nie jestem pewna. Nie mam go w znajomych więc nie wiem czy ja odczytał :( wiadomości od nieznajomych nie wyświetlają się tak jak normalne

Gość claude
ostatnio była taka sytuacja, że szłam za nim na przystanek, a on co jakiś czas się odwracał ( ja wtedy szłam tylko z nim tą ulicą ), to nic nie znaczy :(