Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rajan

Czy z tego zwiazku coś będzie??

Polecane posty

Gość Rajan

Witam.. Jestem z dziewczyna 4 miesiące.. Ona jest po dłuższym zwiazku z chłopakiem.. Po 2 miesiacach stwierdziła,że jej już tak nie zależy.. Ze za szybko ze soba zaczliśmy chodzić,że nie mam jej naciskać.. Później było dobrze przez pare tygodni a teraz znowu mówi ,że za dużo to dla niej,że tylko o niej myśle i sie za bardzo z nia związałem,że ona jest jeszcze młoda i chce sie tez pobawic z kolezankami.. Gdy nie mialem dziewczyny to zawsze chcialem taki zwiazek ,że moja połowa rozumie to gdy pójde z kolegami na impreze ale ona teraz myśli ,że ja bez niej nie umiem.. Doszla do wniosku ,że nie będziemy sie teraz tak widywać raz na miesiac ,że dziennie nie bd ze sobą gadać przez telefon bo ona już tego tak nie potrzebuje.. No i ,że możemy pogadać w weekendy a pisać też tyle nie musimy dziennie pare smsów.. No ale jak sie na imprezach spotkamy to pogadamy potańczymy ale nikt nie bedzie mial za złe jak ktos bd tańczył z kims innym oczywiscie mowa tutaj o tańcu takim towarzyskim.. Powiedziala mi,że jej tylko zależy nic wiecej ale teraz chyba znowu mniej tak jak ostatnio,myśle ze tak sie stało bo ona myślala sobie ze nie moze pobawic sie z znajomymi.. Mówiła też ,że może potrzebuje zatesknić żeby później wiedziała co straci.. Powiedzialem jej jasno jak napisze mi predzej niz po miesiacu o prosbe spotkania niech nie ma mi za zle ze ja jej nie napisałem prędzej ze chce sie spotkac..Zgodzila sie na to.. I teraz moje pytanie do wszystkich ktorzy mieli podobny problem co zrobić?? Zależy mi na niej ale to nie jest tak ,że świata poza nia nie widze ,mam powodzenie u dziewczyn ale na żadnej mi nie zależało a na tej akurat tak nie kocham jej no ale coś do niej mam co mam zrobić teraz aby było dobrze?? Jak z nia wgl pisać jak sie zachowywać?? prosze o pomoc

Gość ludzie!!!ludzie!!!
weź sobie odpuść facet bo oboje się męczycie

Gość Rajan
Dlaczego tak uważasz??

Gość Rajan
Przecież chyba można być razem i mieć znajomych?? Nie trzeba cały czas razem..Znam duzo takich zwiazków ,że są razem ale nie sa jak jakies papużki nierozłączki.. PRosze o rade co robić i jak z nia teraz kontaktować sie?

Gość Rajan
Czy ktoś mi pomoże??:(