Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfirnoitgki

dobrze jest mieszkać z teściami w jednym domu czy nie?

Polecane posty

Gość telewizja nie kłamie
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE zapisz, zapamietaj

Gość rfirnoitgki
ale jeżeli są w porządku to też nie?

Gość do autorrki
Nigdy w życiu. Jeśli są, to przestaną być. Tylko na swoim.

Gość krótko tylko
nie

Gość rfirnoitgki
ale rozwińcie swoje wypowiedzi jak możecie. co, będą się wtrącać? czemu przestaną być w porządku?

Gość SamaJa2
milion tu takich tematów o złych teściach, którzy wtrącają się we wszystko

Gość prawda jest taka że wcześniej
czy później dojdzie do konfliktu :( Żebyś nie wiem jak ugodowa była a oni też, to nie da się uniknąć nieporozumień. Tym bardziej, że na początku małżeństwa się docierają, a jak wtrącą się teściowie to nie jest ciekawie. Można wprawdzie to jakoś łagodzić, ale najlepiej na swoim :)

Gość czereśnia żółta
tysiace razy tu pisały dziewczyny o mieszkaniu w domu z tesciami że miało byc super, fajni ludzie a konczy się koszmarem zresztą to nie twoja nieruchomości i jestes tam intruzem , w domu kobieta gospodyni jest TYLKO JEDNA ewentualnie matka z córką sie dogadać może ze wzg na trudne warunki mieszkaniowe synowa u teściowej to najgorsze bagno lepiej kawalerka z piecem kaflowym, kozetką i wspólnym kiblem na korytarzu

Gość rfirnoitgki
Oni niby są zgodni, ja też jestem bezkonfliktowa i teraz mi ciężko uwierzyć, że może dojść do jakichkolwiek nieporozumień, ale być może i tego się obawiam... :(

Gość czereśnia żółta
te bajki jak to wspaniale, tesciowie zapraszali , ja jestem ugodna to setki razy słyszałam chodzi mi o to że lepiej wynajmować skromną kawalerkę nikt ci w gary nie zagląda , pranie, rachunki za eksploatację itp

Gość SamaJa2
tesciowa przeszukujaca Wasze rzeczy kiedy Was nie ma w domu, brak mozliwosci zrobienia remontu albo wyrzucenia jakis starych rzeczy, wtracanie sie do tego co robisz na obiad i dlaczego nie robisz tego tak jak mamusia chce - to tylko kilka przykładów

Gość czereśnia żółta
problemy same sie piętrzą już w czasie realizacji przebywania życie zwykłe to nie gościna miła u kogoś z małych rzeczy urastają problemy takie że ludzie skłócają się na całe życie

Gość rfirnoitgki
Rozumiem, wiem jak w życiu bywa i teraz jestem w kropce, bo na razie nas nie bardzo stać, żeby mieszkać samemu.