Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan aguilery

aguilera

Polecane posty

Gość fan aguilery

Lubicie Christinę Aguilerę? Ja jestem jej fanem właściwie od zawsze, odkąd wydała swoją pierwszą płytę ( miałem wtedy 14 lat).

Gość sympatyczny_damian
niektóre piosenki podobaja mi się

Gość Kireyllo
Nie, nie lubię jej. Ma okropne, popowe piosenki, śpiewa na ściśniętym gardle i jest głupia... A na dodatek niechlujnie wygląda.

Gość fan aguilery
też nie jest tak, że jestem bezkrytycznie nastawiony do jej muzyki. Pierwsza płyta jest teraz dla mnie nieznośnie popowa ( ta z 1999 roku). Ale już Stripped w całości mnie przekonuje. Ostatni album Bionic budzi we mnie ambiwalentne uczucia, ale ogólnie na plus.

Gość fan aguilery
najlepszy jest jednak Stripped ze świetnymi piosenkami typu Dirrty, Walked Away, Beautiful, Fighter. Cóż, myślę, że Christina już raczej nic równie dobrego nie nagra, skoro nie stało się tak od 10 lat. Z ostatniej płyty polecam zwłaszcza świetne ballady: All I need, I am, You lost me... Świetne nastrojowe kawałki do wieczornego relaksu...

Gość fan aguilery
nie wiesz czy znasz jej ostatnią płytę. Bo najbardziej promowane były tytułowa Bionic czy Not myself tonight. A wg mnie na największą uwagę zasługują właśnie wspomniane przeze mnie ballady. Naprawdę cudeńko...

Gość Kireyllo
Powiem tak. Możesz sobie słuchać tych piosenek, bo obracasz się w świecie popu. Dla mnie te piosenki ociekają sztucznością. Fighter to pop, który udaje rock, Hurt jest strasznie tandetna, Walk Away to pop który udaje blues. Gdy poznasz świat prawdziwego rocka, bluesa, soulu to zobaczysz dlaczego tak piszę.

Gość Kireyllo
Beautiful to dobry pop, napisany przez Lindę Perry, ta piosenka jest ok, ale nie słucham jej, ponieważ istnieją dużo lepsze piosenki :)

Gość fan aguilery
no bo to nie jest czysty pop, tylko pop z domieszką rocka, bluesa itd. Mi takie połączenie odpowiada, choć oczywiście nie każdemu musi... A Rammstein to też pop, skoro pokazują to w tv? No bo pop to właściwie coś co jest komercyjne. Nie widzę w tym zresztą nic złego...

Gość fan aguilery
Kireyło: no to może napiszesz czego słuchasz?

Gość Kireyllo
Rammstein... Zapomnij o tym, to jeden z największych obciachów, profanacja muzyki rockowej...

Gość fan aguilery
Kireylo: no właśnie, jedni zaliczają to do metalu, inni do popu, jeszcze inni po prostu słuchają nie bawiąc się w etykietki...

Gość fan aguilery
może jakieś dziewczyny lubią taką muzykę? Powiem tylko, że jak słyszę nieraz porównania Dody do Aguilery to chce mi się śmiać. Choć wypadałoby płakać...

Gość dfdfdgfghgj
mnie sie tylko jej ta pierwsza piosenka podobala: ginnie in the bottle czy jakos tak. i teledysk tez fajny, taka byla wtedy dziewczeca, delikatna, szczupla. a potem to sie taka wulgarna baba zrobila z cycami na wierzchu i nadwagą

Gość dfdfdgfghgj
tak szczerze to wolę britney spears, praktycznie wszystkie piosenki britney mi sie podobają.

Gość fan aguilery
ddffg: genie in a bottle. Wiesz co, słuchałem ostatnio właśnie tej jej pierwszej płyty i muszę powiedzieć, że wróciły wspomnienia z okresu dojrzewania i tej dawnej Christiny o rzeczywiście dziewczęcej urodzie, która tak bardzo mi się podobała...

Gość fan aguilery
od razu nie zrobiła się gruba. Obejrzyj sobie teledyski ze Stripped...