Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minia17890

ciaza czy urojenia?

Polecane posty

Gość minia17890

witam, mam tai problem, moze opowiem od poczatku, rok temu urodziłam córcie w maju, potem okazało sie ze mam kamienie w woreczku żółciowym i w listopadzie miałam laparoskopie, diety nie trzymałam jestem osoba otyła i niesttey nie potrafie zachamowac sie z jedzeniem, przez jakis czas miałąm tak ze musiałąm nagle leciec do kibelka bo mnie łapało na "kupe" i miałam tak za kazdym razem jak wsiadałąm do samochodu czy cos i wiedziałąm ze nie ma obok kibelka zaraz mnie łapało i musiaąłm szybko szukac... a unikam seksu bo boje sie zajscia w ciazy, jednak czasem "po pijaku" dochodziło do zblizenia ale po chwili przerywaąłm przez obawe o ciaze, jednak od jakiegos czasu czuje dziwne ruchy w brzuchu, po róznych stronach raz u góry raz na samym dole i po bokach,nie sa wyczówalne reka tylko nad pępkiem jak lerze na pl;ecach czuje ale bicie w rytmi serca, wiec to chyba aorta nie? co to moze byc? jeszcze tydz temu miałam okres, co prawda krótszy ale bardzo obfity, czy to oznacza ze jestem w ciazy? testu za chiny nie zrobie tak bardzo sie boje, nie moge przestac o tym myslec a ja mysle to jeszcze bardziej czuje te ruchy, co to moze byc? ja zwariuje to by mi zniszczyło całe zycie, prosze pomózcie

Gość jesteś w ciąży z antylopą
:( 🖐️

Gość pollik
Nie sądzę by to była ciąża jeśli się zabezpieczaliście i nic w Ciebie nie wpłynęło, jednak ta z tą paranoją przed seksem powinnaś coś zrobić. Ja biorę tabletki antykoncepcyjne 6lat i w ciążę nie zaszłam. Mają największą skuteczność 99%

Gość minia17890
to nie jest smieszne, naprawde sie boje... nie moge normalnie funkcjonowac ciagle o tym mysle i ze strachu jeszcze bardziej mi sie rusza...

Gość minia17890
no własnie nie zabezpieczalismy sie dlatego sie tak bardzo boje....

Gość minia17890
jak nie ciaza to jakie moze byc wyjasnienie tych ruchów w brzuchu?

Gość pollik
Nie panikuj, ruchy się czuję w 4miesiącu jeśli coś. Poza tym miałaś okres. Dlaczego się tak boisz? Powinnaś się zaaplikować w tabletki, albo gumki. Facet jak to facet też chcę wiedzieć, że ma kobiete obok siebie

Gość pollik
Wpisując sobie w googlach "ruchy w brzuchu" znajdziesz to, co piszą inne kobiety a nie są w ciąży. Nie doszło do wytrysku więc się nie martw

Gość minia17890
najgorsze jest to ze odkad sobie to wkrecam i zaczełam czuc te ruchy to nagle wkrecam sobie jaies dziwne fazy ze mam wieksze upławy itd ale z drugiej strony czy w ciazy jak juz czuc ruchy mogłabym wciagnac mocno brzuch?

Gość minia17890
od tygodnia juz całe google przejzałam i włąsnie pisza głupity gdzie niegdzie ze to moze byc ciaza i jeszcze bardziej mnie to nakreca;/

Gość pollik
Można wciągnąć brzuch ale mi to wygląda na brak ciąży. To są urojenia. Miałaś okres, nic w Ciebie nie wpłynęło, a przyczyn ruchów może być wiele. Może Ci jelita nie działają tak jak trzeba, odczuwasz "ruchy" a w wyniku tego dopada Cię biegunka czy coś.

Gość minia17890
to ruchy jelit mozna az tak mocno czuc?

Gość pollik
NIe wiem, nie jestem lekarzem. Wg mnie w ciąży nie jesteś

Gość minia17890
witam, własnie zrobiłam tes i co? jedna kreska, ufffffff trzesłam sie jak galareta myslaalm ze oszaleje... ale ulzyło strasznie az chce mi sie zycv, dalej mnie martwia te ruchy w brzuchu ale to juz musze isc do lekarza....