Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemogejuz

nie dba o siebie-jak mu powiedziec?

Polecane posty

Gość niemogejuz

kocham mojego chlopaka, jest bardzo uparty jak ja i humorzasty, to jeszcze nie przeszkadza mi az tak bo sie przyzwyczailam, ale niepokoja mnie jego nawyki... on pewnie tego sam nie zauwaza, ale zdarza mu sie podrapac po tylku w publicznym miejscu, grzebac w uszach lub nosie, dba o taka podstawowa higiene (prysznic, mycie wlosow) ale nic wiecej...no i rzadko myje te wlosy (a ma juz dluzsze). nic mu nie mowie, bo nie chce go urazic, nie moge tak prosto z mostu mu powiedziec co ma i jak robic... :/

Gość gt5rfy67u
Powiedz mu delikatnie, ale tak, żeby zrozumiał. Faceci nie przejmują się aż tak bardzo takimi rzeczami, jakoś to przeżyje. :P

Gość niemogejuz
ale tych nawyków odruchów chyba i tak nie będzie w stanie kontrolować, musiałabym go za kazdym razem bic po lapach :P

Gość gsdngoadngoagf
mialam podobny problem, powiedzialam prosto z mostu, ze jesli chce sie ze mna spotykac to ma zaczac o siebie dbac, bo w niektorych sytuacjach zwlaszcza publicznych po prostu sie go wstydze, nie odzywal sie tydzien, po tygodniu wrocil jak mlody Bog, calkiem inny i tak zostalo do dzis, teraz jestesmy malzenstwem z 10 letnim stazem ;)

Gość waniabania
łeb pod kran i umyj mu włosy na pewno się ucieszy :)