Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaa111

Próbować się zbliżyć? Co myślicie?

Polecane posty

Gość miaa111

Mam takie pytanie. Zwłaszcza do panów, ale panie, które wiedzą o co chodzi i maja może jakieś dowświadczenie też zapraszam ; ) Czy myślicie, że chłopak (nie mój, ale wolny) ucieszy się, spodoba mu się to jesli np. z zaskoczenia, niespodziewanie wykonam jakis czuły gest? Np. przytule sie do niego od tyłu, jak mnie jeszcze nie zdąży zobaczyć, przy przywitaniu lekko obejmę, musnę reką po brzuchu, albo karku? Ogólnie jesli postaram się zbliżyc fizycznie, oczywiście nienachalnie do niego? Bo tak mi na nim zależy, że nie juz sama nie wiem czy to dobry pomysł, takie gesty wykonywać, i czy przyjmie to z radością i będzie częsciej myslał itd.. narazie jest niby ''zwykłym kolegą'', ale ja się zdążyłam zakochać..i wiem, że musze coś zrobić, jakoś lekko dac mu znać, że nie jest obojetny, zbliżyć się.. Proszę o jakieś rady; )

Gość waniabania
wez rozbieg i wskocz mu z nie nacka na plecy na pewno bedzie zaskoczony :D

Gość miaa111
Hahaha; ) dzięki super rada;p

Gość sheenaa
Ja myslę, że to jest bardzo bardzo dobry pomysł, bo podziałasz na jego podświadomość, a także pewnie go zaintrygujesz, więc baaardzo na plus; ) a tak poza tym to nie znam chłopaka, któremu by się takie coś nie spodobało i miałby cos przeciwko temu.. więc nie wahaj się i działaj, bo może byc kiedys za późno.

Gość chomik f
jak źle zareaguje to obróć to w żart

Gość JafLina
Fakt, jakby co mozesz to obrocic w zart.

Gość mia111
No, ale jak mam to obrócic w żart? Przytulić i jesli on jakos nie tak zareaguje to mam powiedzieć ''żartowałam''? No, ale ok nie ważne, cos wymyśle. Tylko powiedzcie czy dobry pomysł i co ewentualnie mogłabym zrobić.. Dzięki za rady.

Gość mia111
Nikt się już nie wypowie? ; ) Może panowie..>?

Gość Hop hop to ja.....
Ale sie usmialam :-) chcialabym zobaczyć jego minę jak sie tak przytulisz nieoczekiwanie od tylu :D

Lepiej się od razu nie przytulaj tylko wykonaj delikatny, lekko erotyczny gest - muśnij mu kark, przechodząc niby przypadkiem otrzyj się z uśmiechem (tylko nie jak żubr o drzewo - subtelniej).

Gość pod plandeką
jak na niego wskoczysz to uważaj z tym rozbiegiem żeby Bum nie było :D może tylko delikatnie podbiegnij na paluszkach jak baletnica :)

Gość mia111
Hop hop to ja..... --> czemu? Wiem, że to takie bardziej odważne, ale nie rozumiem o co Ci chodzi? Dziewczyny często tak robią, nawet dla żartów.. wiadomo, to bardzo któtko będzie trwało; ) sprawdzone--> jasne, że subtelnie, inaczej nie ma opcji; ) ale to muśnięcie karku, to przy np. przywitaniu? zawsze na przywitanie całuje go w policzek, więc w sumie byłoby łatwiej.. A i mam jeszcze takie pytanie, jak on powinien zareagować, jak mu sie spodoba tego typu gest, albo chociaż ucieszy? Dziękuje za wypowiedzi i zachęcam do większej ilości ;)

Gość mia111
pod plandeką--> oczywiście, zapamiętam :D

Gość ach, milosc
zazdroszcze:)

Gość Hop hop to ja.....
Bo wydaje mi sie, ze przytulenie to jednak za ostro na początek. A rozsmieszyla mnie wypowiedź o wskakiwaniu na plecy z nienacka:-). Moim zdaniem powinnas zaczac od drobnych gestów- to dotknięcie karku przy pocałunku na powitanie wydaje sie w porządku, bo jak odrazu z grubej rury zaczniesz to moze cie uznać za nachalna. Ale to tylko moje zdanie:)

Gość mia111
Każde zdanie się liczy, więc dziękuję..Masz rację, też myslę, że na ten ''pierwszy raz'' takie przytulenie to nie bardzo.., Jeszcze jakby ktos miał jakiś pomysł, to bardzo prosze; )

Gość dhicid
Wiesz, ja jako facet, mogę Ci powiedzieć, że to fajny, naprawde fajny pomysł. Mnie by baaardzo ucieszyło i z pewnością się spodobało, gdyby jakaś fajna koleżanka, którą lubię przytuliła mnie, albo wykonała właśnie tego typu gest. Może na pierwszy raz zrób to z karkiem, albo np. jak będziesz go całowac w policzek, to przytrzymaj ręke mniej więcej na jego klatce piersiowej, to sprawi, że bedziecie tak ..''bliżej''. Pamiętam, że mnie tak koleżanka czasem robiła i się bardzo podobało. Także odważnie, odważnie, ale wiadomo nie przesadz, ale o tym na pewno wiesz:)