Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slepykrecik

i co teraz?

Polecane posty

Gość slepykrecik

mam bardzo złe zdanie o kobietach sądzę, że nie potrafią kochać, a miłość traktują przedmiotowo dokonują wyboru kierując się rozsądkiem i potem okłamują wszystkich ale w pierwszej kolejności okłamują same siebie takie zdanie mam przez kogoś kto mnie skrzywdził z tego co obserwuje wokół siebie nie jest kolorowo nie potrafię zaakceptować rzeczywistości nie potrafię także myśleć pozytywnie pesymizm to moje 2 imię nie potrafię stworzyć związku i nigdy w nim nie byłem nawet rozmawiać, czy tez po prostu nawiązywać i utrzymywać znajomości nie potrafię zawsze byłem typem samotnika w głębi duszy jestem nieszczęśliwy i chciałbym żyć normalnie ale nie potrafię czasami wydaje mi się, że o to mi chodzi, sam siebie karam i celowo wywołuję dziwne stany emocjonalne cierpienie na własne życzenie? jestem zbyt wymagający dla siebie i innych i co teraz? pytanie retoryczne

Gość coraz bliżej końca
Twoja decyzja Twój wybór nie chciałeś....

Gość Mimo ze
to pytanie retoryczne to odpowiem ze powinienes skorzystac z porad psychologa. To moze na prawdxe pomoc i w koncu, co Ci zalezy sprobowac?

Gość nie bardzo rozumiem dft
dlaczego przedmiotowo? Mnie skrzywdził mąż.

Gość slepykrecik
coraz bliżej końca napisz to może właściwej konkretnej osobie, a nie mi.... Mimo ze nie da rady, jeśli sam sobie nie pomogę nikt mi nie pomoże nie bardzo rozumiem dft chodzi mi o to, że za bardzo wszystko analizujecie, jeśli ktoś analizuje czy coś mu się opłaca, np. związek z facetem to to nie jest miłość tylko zimna i wyrachowana kalkulacja, która potem przeradza się w rodzaj inwestycji uczuć, czyli próbę "oswojenia" faceta i okiełznania go - jak ktoś mi ostatnio powiedział - na każdego można znaleźć sposób

Gość slepykrecik
swoją drogą osoba o nicku coraz bliżej końca bardzo ładnie ukazuje pretensjonalną postawę kobiet to taka dziwna postawa, bezpieczna, asekuracyjna z jednej strony kobieta daje do zrozumienia czego oczekuje a z drugiej jeśli już facet jej posłucha i potem tego żałuje to ona zawsze powie, no ja Ci niczego takiego robić nie kazałam choć sugestia była - niczym taki sygnał podprogowy dlaczego tak robicie?

Gość slepykrecik
a na końcu i tak są pretensje i cała wina zwalona na faceta by oczyścić siebie z negatywnych emocji i obarczyć tym jego