Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antykoncepcja

Problem z antykoncepcją

Polecane posty

Gość Antykoncepcja

W lipcu dostałam receptę na trzy opakowania tabletek antykoncepcyjnych. Zaczęłam je brać od razu. Dziś wzięłam pierwszą tabletkę z trzeciego opakowania i zorientowałam się, że to moje ostatnie. Tutaj pojawia się problem... Niedawno się przeprowadziłam i nie mogę wybrać się do ginekologa, który przepisał mi tabletki. Jak sobie poradzić w takiej sytuacji?

Gość yukkki
o ile nie mieszkasz na pustyni to mozesz wybrać się o najbliższego ginekologa, każdy przepisze ci tabletki jezeli powiesz, że je przyjmuesz

Gość Perw mobilna
Idź do innego. Nie wpadłaś na to? :o

Gość Antykoncepcja
Jasne. Boję się tylko, że trafię do prywatnego gabinetu i zapłacę jak za zboże. A w przychodni dłuugo się czeka...

Gość Pomarańczowaaa
zanim skończy ci sie to ostatnie opakowanie to chyba zdążysz sie zarejestrowac i pojsc do lekarza przeciez tylko tzreba szybko działac.

Gość Perw mobilna
U mnie czeka się pół godziny-do półtorej, jak się przychodzi po południe, więc jak nie sprawdzałaś to nie marudź.

Gość Pomarańczowaaa
własnie dla chcącego nic trudnego. Poświęc sobie jeden dzien na lekarza i problem z głowy :)

Gość Perw mobilna
*popołudniu

Gość Antykoncepcja
No to jeszcze jedno pytanie. Ile kosztuje wizyta u "publicznego" ginekologa? Ostatnio zapłaciłam 50 zł, nie jestem pewna, czy za rejestrację, czy tyle kosztuje każda wizyta :s