Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hor trior

Moja znajoma chodzi tylko do Almy, inne uważa za sklepy dla plebsu

Polecane posty

Gość hor trior

chodzi tylko do almy oraz piotra i pawła... Zal mi jej ale nic nie mowie

Dziwne, tam są darmowe reklamówki...nawet w biedronce za reklamówki trzeba zapłacić...więc gdzie jest ten plebs??? Chyba tam gdzie go nawet na zwykłą torbę nie stać;P

Gość ja bylam dzis w Almie,
kupowałm m in,winogrona po 4,80, tyle co wczoraj w Biedronce. Przesadzacie. Jest tam, owszem troche ciekawych produktow, ktorych gdzie indziej nie ma, dlatego drozsze. ale w tych, co sa wszedzie raczej nie widze roznicy cenowej . Tak samo w PP.

Gość sklepowiicczzkaka
Alma ma ładny wystrój - najładniejszy z maketów w moim mieście i rozumiem, ze ktoś kto dobrze czuje sie tylko w estetycznych, zadbanych miejscach może uważac alme za najlpeszy sklep, a reszte za baraki ja tez osobiscie troche tak uważam, dużo drożej nie jest niesety rzadko mam czas odwiedzac almę

Gość Ja kupuję tylko w Piotrze i Pa
Ja kupuję tylko w Piotrze i Pawle jest tańszy niż biedronka , dlam nie normalny sklep, w Almie zamawiam czasem internetowo, osttanio mieli promicje pepsipo 4,4 zł

Gość Ja kupuję tylko w Piotrze i Pa
Migotka ciemiaku bo wlasciciele maja tak na imie

Gość sędziwe lata pjotruś
A twoja mama czyli twoja dziewica :D z schlesser...która zaopatruje sie w klifie w almie ? a chwalisz śie tym że stac cie ?bo nie rozumiem

Piotr i Paweł ma taki fajny skrót - PiP :D ­ jak Państwowa Inspekcja Pracy :D ­ można wystraszyć swojego szefa mówiąc, że wyskakuje się na chwilę do PiP-u :D