Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MYNEWWORK1

PODPOWIECIE? DOTYCZY WYNAGRODZENIA

Polecane posty

Gość MYNEWWORK1

sluchajcie, w srode mam rozmowe kwalifikacyjna. praca w warszawie, jedna ze wschodnich dzielnic. praca na stanowisku doradca techniczno- handlowy (branza zwiazana z wykonczeniem i remontem domow, blokow itp.). jest to praca stacjonarna. mam doswiadczenie w branzy wiec nie bedzie mnie trzeba uczyc, chyba ze drobnostek zwiazanych ze standardami firmy. powiedzcie mi jaka kwote wynagrodzenia mam podac, gdyby mnie o to zapytali? mam pewne minimum ale chciala bym poznac wasze zdanie. moze ktos z was pracuje na podobnym stanowisku i cos podpowie?

Gość chcieć to ty możesz-mamy kryzy
na początek dostaniesz nie więcej jak 1500 zeta/miesiąc ! :)

Gość MYNEWWORK1
na papierze moze i tak ale w tej branzy zarabia die duzo wiecej. pracowalam w tej branzy ale musialam sie zwolnic (ze wzgledu przeniesienia firmy w inne miejsce) i samej podstawy mialam wiecej niz 1.500 nie mowiac o premii.

Gość mysle,ze
znajomy w podobnej branzy zarabia 4.000-5.000 (podstawa plus premia) z tym ze pracuje w firmie kilka lat juz. mysle, ze na poczatek mozesz powiedziec 2.500-3.000, jesli beda krecic nosem powiedz 2.000 plus premia. doradca techniczny to nie jest ekspedient/ ekspedientka a ci zarabiaja powyzej 1.500.