Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrek

Czy da się to jeszcze naprawić?

Polecane posty

Gość wrek

Cześć. Poznałem pewną dziewczynę. Spotykaliśmy si... ę, powiedziałem jej kiedyś, że bardzo mi się podoba. Wszystko było w porządku. Niestety, później trochę za wcześnie wyznałem jej swoje uczucia,tzn. zaproponowałem jej związek. Widziałem, że ją to zszokowało. Powiedziała, że na razie nie chce się z nikim wiązać.Powiem szczerze, że zmyliła mnie trochę ta sytuacja, gdy wyznałem jej wcześniej, że bardzo mi się podoba, a ona nie zerwała wtedy ze mną kontaktu. Zapytałem się jej o tę sytuację, bo pomyślałem, że nie jestem jej do końca obojętny. Odpowiedziała, że tak, ale traktowała to na razie jako przyjaźń i nie spodziewała się, że to pytanie tak szybko padnie. Przez jakiś czas się nie odzywałem, ale po jakimś czasie napisałem, że ją przepraszam za to, że tak się zachowałem. Zapytałem się, czy moglibyśmy się dalej przyjaźnić. Powiedziała, że przyjmuje przeprosiny i zapomina o wszystkim, i żebyśmy nie wracali do tego tematu.Oczywiście, więcej już tego błędu nie popełnię, ale jak myślicie, czy jest jakaś szansa, aby ta przyjaźń zamieniła się kiedyś w coś więcej? Jak się mam zachowywać w takiej sytuacji?

Gość bądz sobą nie udawaj
nie spiesz sie

Gość zwroty
Musisz dać tej dziewczynie trochę czasu. Najwyraźniej ona nie pała do ciebie tak szczerym i mocnym uczuciem, może nie jest pewna czy akurat z tobą chce być. Jeżeli pozostaniesz blisko niej to sytuacja powinna się wyklarować. Następnym razem nie przepraszaj za wyznanie uczuć - wychodzi na to, że się ich wstydzisz. Co powiedziałeś nie zostanie cofnięte, możesz jedynie brnąć dalej.