Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamy z 3 dzieci........!

pytam poważnie,sa jakies zabiegi na NFZ na poprawe piersi? bo chodzi o to

Polecane posty

Gość mamy z 3 dzieci........!

moj 3 syn skonczyl nie dawno rok,moje piersi sa sflaczale,obzisle,nosze dobrze dobrane staniki ale to nic nie daje :( co robic poradzcie

Gość zonaKraka
Nie ma zabiegów w ramach NFZ. Operacja plastyczna piersi to z tego co wiem od 10 do 20 tys. :) Darmowe rozwiązanie problemu- polubić.

Gość nie nioooooooo
nie no, litosci trzeba byc naprawde niedorozwojem umyslowym zeby wyjechac z takim pytaniem.... GŁUPIA BABO, LUDZIE NA RAKA UMIERAJA NIE DOCZEKAWSZY CHEMII, RADIOTERAPII ALBO W OGOLE WIZYTY U ONKOLOGA - BO NFZ NIE MA KASY, A TY PUSTA PIZDO WYSKAKUJESZ Z ZABIEGAMI NA PIERSI.....????????????????????????? trzeba nie znac umiaru i nie miec za grosz pojecia

Gość oto polska wlasnie
eh biedactwa

Gość do autorki tego tematu
ja pierdole, jeblam z tego topiku

Gość hmmm,,..
Można zmniejszyć piersi na NFZ. Koleżanka zmniejszyła ale miała skierowanie od ortopedy, że przy takich ogromnych piersiach wysiada jej kręgosłup, można też mieć zaswiadczenie od psychiatry że masz z tego podwodu depresje. Tu nie pytaj nikogo, wystukaj sobie w google i zobaczysz. Albo na forum operacji plastycznych a nie na forum matek - Polek

Gość hmmm,,..
zonoKraka -- widzę, ze nie znasz tematu to po co się wypowiadasz? Właśnie ze NFZ niektóre ( oczywiście nie każde widzimisię) refunduje

Gość chińczyczka
O zmniejszaniu na NFZ słyszałam o powiększaniu nie... ale jedno powiem... w życiu na NFZ nie zdecydowałabym się na operację plastyczną. Jak już miałabym tak ryzykować to wybrałabym najlepszą klinikę w Polsce- prywatną oczywiście.

Gość hmmm,,..
autorka powiększyć nie chce tylko chyba "podnieść:. Mogłaby od psychologa mieć zaswiadczenie ze utrudnia jej to życie i ze ma depresję, chociaż wiadomo szanse nie są duże. Samo podniesienie bez wkładek można już zrobić za 6 tys