Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MalinowaMagia3

Bardzo proszę o pomoc dla mojej rodziny :(

Polecane posty

Zwracam się z prośbą do wszystkich o pomoc .. nie jestem oszustka ani naciągaczka lecz chce pomóc mojej rodzinie pochodzę z ubogiej rodziny mam 21 lat, siostra studiuje a druga jest chora chodzi do szkoły specjalnej dla dzieci chorych , mamy dochody na miesiąc to 670 zl..ludzie co za to można zrobić? opłacić mieszkanie które się sypie a burmistrz odpowiada na to ze puki na głowę nie kapie to warunki dobre. 26 m kwadratowych na 5 osób no teraz 4 bo siostry nie ma.. 2 male pokoje i kuchnia i samo WC bez wanny.. tak się teraz żyje .. wiec co za te pieniądze można zrobić? opłacić rachunki, pooddawać długi które się pożycza przez miesiąc żeby się jakoś przeżyło? dać siostrze na studia? czy zatrzymać pieniądze żeby co 2 dzień zrobić jakiś tani obiad? MOPS nie pomaga.. dają nieraz jakaś żywność z UE ale to nic na 5 osobową rodzinę..mama nie pracuje stara się szuka lecz wiadomo jak z praca, tata dorywczo za 30 zl dziennie u prywaciarza.. i codziennie nie chodzi.. ja straciłam prace umowa zlecenie to koniec wakacji koniec pracy..teraz tez szukam ale no niestety jestem bezrobotna..kto kiedyś miał biedę to to zrozumie ze nie jest łatwo patrzeć na płacząca mamę zastanawiająca się co i z czego zrobić obiad i co za co opłacić.. proszę wszystkich o pomoc.. Nie jest nam łatwo staramy się , szukamy pomocy gdzie się da ale ciężko.. proszę wszystkich wyrozumiałych o pomoc chociaż o najmniejszy grosz Nie wstydzę się tego że chce pomóc rodzinie nawet w ten sposób prosząc ludzi o pieniądze, bo wierzę że może ktoś kto to przeżył zrozumie i nam pomoże Nr konta na który można przelewać pieniądze to : 80 1020 2762 0000 1402 0082 3542 PKO BP SA Oddział 1

Gość no taaaaaa
Wszystko fajnie, tyle, że żeby pościć przelew, to ja przynajmniej potrzebuję więcej danych niż tylko nr konta...

Gość gdergrdegtrtgergt
MOPS pomaga i na 4 osoby dostalibyscie bankowo wiecej, zywnosc i jest sporo wiec o co lotto, co innego gdybys oprsila o ciuchy ale kase cchesz wyciagnac?? tylko glupek jest w stanie rpzeslac

Gość ????/////////
a na internet to kase mamy???

Gość Gardzę kłamstwem
"Nie chce nikogo naciągać" lecz naciągam, bo to tak fajnie dostawać kasę za friko a głupki płacą.

Gość no faktycznie coraz więcej
oszustów na tym świecie. Najlepiej byłloby namierzyć ID autorki i podać na policję :(

Gość teeeetrrrf
bezczelność nie ma granic, tworzy różne historie na róznych forach i podaje to konto licząc że ktoś wrażliwy się zlituje , dla mnie to jest złodziejstwo i jeszcze podaje nr konta wysyłam to na policję przestępczości internetowej

ale to prowo przecież i usiłowanie naciągnięcia ludzi na kasę!!!! UWAGA ZŁODZIEJ!!!!!

Gość teeeetrrrf
sam Caritas daje talony na darmowe obiady w określonych barach z którymi mają umowy, dają jedzenie w paczkach a ta przyłazi i chce KASY żeby wpłacać na konto chyba narkomanka na głodzie i to poważnym

Gość teeeetrrrf
a to cytat z innego forum : dlaczego inna historyjka ? Zwracam się z niezmiernie dużą prośbą dla ludzi którzy lubią pomagać oraz dla rodziców którzy przechodzili podobnie jak ja. Jestem 28-letnia mama 6- tygodniowej Amelki urodziła mi się córeczka, niestety ma wrodzoną wadę układu nerwowego. Nie da się do końca tego wyleczyć, nigdy nie będzie w pełni sprawna ale rehabilitacja może poprawić jej stan tak usłyszałam od lekarza. Nie ma gorszej rzeczy od tego gdy wiesz ze dziecko jest chore i nigdy nie będzie w pełni sprawne jak Ty. To bardzo kosztowne a niestety mnie na to nie stać. Wychowuję ją sama, niestety nieraz tak się zdarza,ale z zasiłków na samotną matkę bądź alimentów nie dam rady jej pomóc. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc nawet o 1 zł. Każdy grosz może pomóc i sprawić że na Amelki budzi pojawi się uśmiech czego bym bardzo chciała ;( Nie chce nikogo naciągać lecz zwracam się z bardzo gorącą prośbą o pomoc dla córeczki. Numer bankowy na który można będzie przesyłać pieniądze to: 80 1020 2762 0000 1402 0082 3542 PKO BP SA Oddział 1 mama28

Gość teeeetrrrf
2 października miała 28 lat , dziś ma 21 lat

widzę że nie każdy wszedł na tamten link więc skopiowałam Zgłoś ten postOdpowiedz z cytatemUczciwych proszę o pomoc ;( autor: mama28 2 października 2012, 14:23 Zwracam się z niezmiernie dużą prośbą dla ludzi którzy lubią pomagać oraz dla rodziców którzy przechodzili podobnie jak ja. Jestem 28-letnia mama 6- tygodniowej Amelki urodziła mi się córeczka, niestety ma wrodzoną wadę układu nerwowego. Nie da się do końca tego wyleczyć, nigdy nie będzie w pełni sprawna ale rehabilitacja może poprawić jej stan tak usłyszałam od lekarza. Nie ma gorszej rzeczy od tego gdy wiesz ze dziecko jest chore i nigdy nie będzie w pełni sprawne jak Ty. To bardzo kosztowne a niestety mnie na to nie stać. Wychowuję ją sama, niestety nieraz tak się zdarza,ale z zasiłków na samotną matkę bądź alimentów nie dam rady jej pomóc. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc nawet o 1 zł. Każdy grosz może pomóc i sprawić że na Amelki budzi pojawi się uśmiech czego bym bardzo chciała ;( Nie chce nikogo naciągać lecz zwracam się z bardzo gorącą prośbą o pomoc dla córeczki. Numer bankowy na który można będzie przesyłać pieniądze to: 80 1020 2762 0000 1402 0082 3542 PKO BP SA Oddział 1

Gość teeeetrrrf
dzisiejszą historię wysłała na conajmniej kilka for w tym samym dniu śpieszno do kasy

Gość Gardzę kłamstwem
A wiecie co jest najgrsze? Że jak ktoś na prawdę. Potrzebujący poprosi to mu się nie uwierzy, przez takie coś!

Gość mysle,ze
z praca jest ciezko ale skoro naprawde ich wam brakuje to nie rozumiem dlaczego siostra studiuje na platnej uczelni?- niech idzie do pracy i na nie zarobi. Ty z kolei stracilas prace, z tego co wiem w telemarketingu zawsze mozna znalezc prace (fakt malo ambitne, slabo placa ale zawsze ten 1.000-1.500 zarobisz). w agenchjach nieruchomosci tez czesto sa potrzebni pracownicy- praca nieciekawa ale zawsze cos zarobisz (nawet gdybys miala tam pracowac miesiac, dostaniesz ten 1.000, a moze akurat uda sie cos sprzedac i wtedy wiecej)

Gość ghtedtr
Takie tematy o pomoc moderatorzy powinni zgłaszac na policję.

Gość teeeetrrrf
mysle,ze - ale po co analizujesz historie którą wymyśliła ? funkcjonuje w necie tez jako samotna matka 28 letnia z chorym dzieckiem , tylko po co dawać porady ?

Gość niepowylamywany
sluchajcie...ona nawet na polskim forum w Niemczech takie cos zamiescila...nie dajcie sie nabrac!!!