Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Larissaaa

Jesienna chandra

Polecane posty

Gość Larissaaa

Czy tylko ja już ją odczuwam ?

Gość wisienikkaa
ja tez.

Gość smętna niedziella
to wirusowe i zakazne :(

Gość Larissaaa
nie wiem jak wy ale ja od kilku dni nie mam na nic ochoty , nie chce mi sie nic kolo siebie zrobic , nie chce mi sie wychodzic z domu , dzisiaj przesiedzialam calutki dzien w pizamie :( Wszystko mnie drazni , nie chce mi sie rozmawiac z domownikami , jakis kompletny dolek :(

Gość Dominik N
Nie martwcie się! Niedługo zima: śnieg, lód, święta, sylwester, a później to już z górki do wiosny i lata;)

Gość jak się ma umiar też nie jest
nie tylko Ty, ale mnie akurat bez różnicy czy to jesień czy lato

Generalnie to lubię jesień, ale akurat mam zapalenie oskrzeli i to mnie dobija , bo choruję rzadko, ale jak już się coś przyplącze to nie odpuszcza szybko :(

Gość Larissaaa
Radzicie sobie jakośz tym ? macie jakies sposoby na ta chandre ?

Gość Dominik N
Myśl pozytywnie, słuchaj ulubionej muzyki; ja na przykład słucham głównie elektronicznej, ale od dłuższego czasu także hip hop(np. Paktofonika - Chwile ulotne, Priorytety itp) Może wieczorne spacery, pogaduchy ze znajomymi, oglądanie komedii. Możliwości jest wiele!

Gość Dominik N
Jeszcze dodam, że zawsze myślę co może się przytrafić fajnego w danym miesiącu. Może coś dostanę od rodziny, może wreszcie znajdę dziewczynę, albo uratuje komuś życie. Pamiętaj myśl pozytywnie a nawet największego doła pokonasz! Uśmiech :) :) :)

Gość Jadzia bez zebow
Dominik N a od kiedy słuchasz Paktofoniki ? Powiem Ci , że dzisiejszy hip hop nie może nawet poleżeć obok Pfk , K 44 czy wzgorza yapa

Gość Dominik N
Ja PFK słucham gdzieś od półtora roku i stwierdziłem, że stare kawałki nie tylko hip-hopowe mają duszę i do nich się powraca. Żałuje, że wcześniej nie interesowałem się hip-hopem a w szczególności Paktofoniką, bo naprawdę to coś niesamowitego.

Gość moniaa78
Ja tam mam od niedawna swój sposób na jesiennego doła i spadek formy. To trudna sprawa dla wielu z nas i nie każdy potrafi poradzić sobie z tym samemu. Mój mężczyzna nie mógł już patrzeć jak się męczę,pewnie sam się z tym moim problemem nie do ogarnięcia,męczył:) Kupił mi specjalną afirmację w formie MP3. Słucham,stosuję i jest o niebo lepiej...