Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaIinowaMagia3

Uczciwych proszę o pomoc ;(

Polecane posty

Zwracam się z niezmiernie dużą prośbą dla ludzi którzy lubią pomagać oraz dla rodziców którzy przechodzili podobnie jak ja. Jestem 28-letnia mama 6- tygodniowej Amelki urodziła mi się córeczka, niestety ma wrodzoną wadę układu nerwowego. Nie da się do końca tego wyleczyć, nigdy nie będzie w pełni sprawna ale rehabilitacja może poprawić jej stan tak usłyszałam od lekarza. Nie ma gorszej rzeczy od tego gdy wiesz ze dziecko jest chore i nigdy nie będzie w pełni sprawne jak Ty. To bardzo kosztowne a niestety mnie na to nie stać. Wychowuję ją sama, niestety nieraz tak się zdarza,ale z zasiłków na samotną matkę bądź alimentów nie dam rady jej pomóc. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc nawet o 1 zł. Każdy grosz może pomóc i sprawić że na Amelki budzi pojawi się uśmiech czego bym bardzo chciała ;( Nie chce nikogo naciągać lecz zwracam się z bardzo gorącą prośbą o pomoc dla córeczki. Numer bankowy na który można będzie przesyłać pieniądze to: 80 1220 2762 0000 1402 0082 3542 PKO BP SA Oddział 1

uczciwych? w sensie ,że co bo noie kumam!!!! Ludzie którzy mieli by ci pomóc maja byc uczciwi tak? A ty podarta siwa grabio niestety nie zaliczasz sie do tej grupy społecznej:DD:D:

Gość ixyyyyyyyyyyy
a ty jestes uczciwa? jak siostry?

Gość hahaaaaaaaaaaaahahaha
a może chcesz buciki?

Gość do kto pod kim dołki
A ty nibykto pod kim dołki kopie jestes uczciwa? Pisałas niedawno zes jest biedna. Wiec biedny biednemu reke podaje a nie go kopie. Takas jest biedna jak ja baletnica.

Gość erwerewrew
a może chcesz buciki? raczej chyba powinna dostac z buta

Gość WYCZAJĘ TĄ NACIAGACZKĘ
Te uczciwa, co grasz w chuja?! Uważaj żebym ci mordy nie skuł!!!!Odszukam cie wywloko jebana.WON stąd naciagaczko perfidna!

Gość do autorki......
Nie przejmuj sie . Bedzie ok. Ale tu pomocy nie znajdziesz. Bo tu rzadko kto normalny sie wypowie. A ludzie sa bezduszni i nie wrazliwi na ludzka krzywde. Zajrzyj na forum pomocne e-mamy. Tam powinni ci pomoc. Ale musisz im to udokumentować.

Gość tu pomocy nie znajdziesz
bo jesteś OSZUSTKĄ co ci udowodniono!

Gość dobera dusza
wpłaciłam ci 50 zł