Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mendiii

jak ja mam przytyć?? znacie jakies skuteczne sposoby

Polecane posty

Gość mendiii

jestem chuda strasznie, malo jem ale jak juz to same fast foody, kebaby, hamburgery, zapiekanki itp a mimo to jestem strasznie chuda, dzisiaj ubralam spodnie w ktorych nie chodzilam z pol roku i wisza na mnie jak na wieszaku :O

Gość sklepowa1956
nie denerwuj mnie a ja całe życie sobie odmawiam wszystkiego

Gość mendiii
to zle, zyje sie tylko raz wiec poco sobie odmawiać przyjemnosci :P

Najpierw dowiedz się jaka masz grupe krwi a potem jedz wszystko czego nie powinnaś bo twój organizm ma problem z trawieniem tych porze wiec więcej ci się będzie odkładać w dupie

Gość Dominik N
Zapraszam do mnie do Wielkopolski na małe wakacje. Spokój, cisza, wieś, zdrowe jedzenie. Przytyła byś w mgnieniu oka:) P.S. Podobno jest syrop dla anorektyków, który blokuje przysadkę mózgową i jesz jak opętany. Tylko chyba nie dostaniesz go bez zgody lekarza.

ja jem jak opętana i dalej jak kościotrup. A wyniki badań OK. radze zaakceptować siebie bo kompleksy do niczego nie prowadzą

Chodzi mi o dietę zgodna z grupa krwi ty musisz jeść wszystko czego ona ci zabrania ja nie mogę jeść mięsa np i nawet go nie lubię ale czasami jem żeby utrzymać wagę bo to mi leci wystarczy ze tydzień nie jem miecha a waga spada mi o 8kg a jem słodycze frytki i inne świństwa obrzeram się jak świnia a waga w dł a jak jem systematycznie mięso tyje wiec jem co 2-3 dzień i trzymam stała wagę

Gość mendiii
ja za mięsem też nie przepadam, bardzo rzadko je jem a jeśli już to właśnie tyle co w kebabie czy hamurgerze, słodyczy nie lubie, za to codziennie musze zjeść przynajmniej 1 duża paczke chipsow, to moje uzaleznienie ale itak jestem chuda jak patyk

Gość mendiii
a kompleksow z tym akuratem nie mam ale wolalabym byc jednak troche grubsza, odrazu lepiej bym wygladala :P

Gość lejdimutter
Gdyby byl lek na zablokowanie przysadki mozgowej to rownie dobrze istnialby na odblokowanie dla grubasow. Autorko ciesz sie ze nie masz problemow z waga. Na starosc moze sie to zmienic bo roznie bywa tarczyca, hormony itp. Odzywiaj sie zdrowiej. Wiesz ze od jedzenia duzej ilosci owocow tez mozna przytyc? Ale to juz jest zdrowsze od fast foodow

Gość ghrrrhhrr
jestem prawie pewna, że wcale nie jesteś tak chuda jak ci się zdaje, szczupłość to atut więc nie staraj się tyć bo możesz później tego żałować, z wiekiem i tak przyjdą ci dodatkowe kilogramy a zwłaszcza po ciąży. Ile ważysz i ile masz wzrostu?

Gość mendiii
mam 169 cm i waze 51 kg to chyba troche za malo chociaz ja sie na tym nie znam, nie przeszkadza mi to tak bardzo ale dzisiaj ubralam te spodnie i sie zalamalam bo kiedys jeszcze niedawno tak fajnie mnie opinaly a teraz wisza na mnie jak na wieszaku :O

Gość ghrrrhhrr
hmmm według mnie jest naprawdę ok Sama mierzę 167 i kiedy ważyłam 45 to miałam największe powodzenie, kiedy przytyłam do 50kg to nazywano mnie kluską :O Boję się pomyśleć za kogo mnie mają przy aktualnej 55kg wadze

Gość mendiii
55 i kluska? to chyba jakieś zazdrośnice :P do mnie wszyscy mówią ty chudzielcu i nie powiem irytuje mnie to dlatego bym chciała troche przytyć ;)

Gość taktakatakta
Jedz majonez i dużo bitej śietany z biszkoptami lub bezą. Smalec ze swarkami i dużo białego pieczywa i wszystkiego co na białej mące , unikaj błonnika a przy takiej diecie dupa urośnie ci w tydzień!

Gość ghrrrhhrr
kluską to byłam już ważąc 50kg :O :D Teraz pewnie jestem słonicą :P I nie mówiły mi tego niestety "zazdrosne" koleżanki tylko faceci :O

Gość ghrrrhhrr
kluską to byłam już ważąc 50kg :O :D Teraz pewnie jestem słonicą :P I nie mówiły mi tego niestety "zazdrosne" koleżanki tylko faceci :O

Gość taktakatakta
nunikaj białka i błonnika jedz tłusto i słodko i dużo 5 BUŁEK NA ŚNIADANIE I NA KOLACJĘ 3POSIŁKI GŁÓWNE DZIENNIE I MNÓSTWO PRZEKĄSEK POMIĘDZY W ILOŚCIACH np cała mega paka chipsów między obiadem i kolacją jedz na okrągło a jak nie zdąrzysz i zaburczy ci w brzuchu to jak tylko będziesz już mogła wybierz kaloryczną bombę i zawsze jedz tak by nie móc sie podnieść przez godzinę conajmiej-trochę będzie bolał brzuch ale jak z czasem żołądek ci się rozepcha to minie. Mało się ruszaj-wejdź na tryb kanapowy i nie przesadzaj ze spaniem bo w czasie snu człowiek potrafi spalić o 60% więcej niż w dzień Prowadź mieregularny tryb życia,przedewszystkim nie jedz o stałych porach.

Gość gergergerg
w mcdonaldzie hamburgery za 2 zl

Gość mendiii
5 bulek na sniadanie i kolacje? o matko chyba bym pękła :D już po 1 bulce czuje sie napchana poza tym sniadania nigdy nie jem, w ogóle to ja nigdy nie jem o jakiś stałych porach tylko wtedy kiedy poczuje głód, a to niestety rzadko sie zdarza :( ruszam sie mało, jestem leniem strasznym ale wlasnie dlugo śpie więc dzięki za info nie wiedziałam że tyle sie spala podczas snu, bede musiala to ograniczyc :D smalcu i skwarek nienawidze :O ghrrrhhrr to ja niewiem co to za faceci sie z tobą spotykają dla ktorych 50 kg przy 167 to dużo i nazywali Cie kluską :P

Gość taktakatakta
Czyli ty jesz mało generalnie. A lubisz biszkopt i bitą śmietanę?

Gość mendiii
tak jak napisalam w 1 poscie malo jem, biszkopt i bitą smietane uwielbiam więc napewno będe sie tym objadać, dzięki za pomysł ;* aha i zapomnialam napisac ze duzo piwa pije, w weekendy potrafie wypic nawet 6-7 piw czy to też ma jakiś wpływ?

Gość taktakatakta
Piwo jak najbardziej ok ma sporo kalorii polecam zdrowe na nerki Objadaj się bitą śmietaną do wszystkiego majonezu używaj Jak juz jesz tą bułę to zrób kanapę z zółtym serem-kaloryczna bomba na połóż wędlinę kiełbaskę jakąś na to majonez na to pomidor może wejdzie ci więcej a jak rozepchasz żołądek to potem już jedna buła nie starczy. Miałam kiedyś kumpelę która była jak przecinek i jadła to co jej przygotowałam po dwóch latach ważyła 40kilo więcej a po 6 niestety miała juz nadwagę(((((

Gość taktakatakta
Nasze drogi się rozeszły bo każda dostała pracę gdzieindziej ale ktoś z moich znajomych widział ją po latach i mówił że ledwo się kula-chyba uzależniła się od jedzenia((((